Actualitate

Klaus Iohannis are concedii de lux! Președintele a avut liber jumătate de mandat

Publicat: 13 nov. 2019

Klaus Iohannis are concedii de lux Amănunte incendiare ies la iveală. Totul are legătură cu cel care se vrea a fi, pentru încă un mandat, preşedintele ţării. Conform unor statistici care au la baza analiza site-ului preşedinţiei, Klaus Iohannis a stat mai mult decât a muncit. Realitatea, una tulburătoare pentru o funcţie atât de înaltă, este reliefata chiar de site-ul preşedintelui Klaus Iohannis. La o atentă căutare putem observa cu uşurinţă că, în medie, Klaus Iohannis a lucrat aproximativ trei zile pe săptămână.

La o simplă adunare a zilelor nelucrate de pe întreaga perioadă a mandatului (2015-2018) observăm că preşedintele Klaus Iohannis nu a făcut absolut nimic timp de 570 de zile, dintr-un total de 1.041 de zile.

Vorbind pe statistica, rezultă faptul că preşedintele Klaus Iohannis a muncit, atenţie, doar 45% din numărul total de zile lucrătoare. În restul de 55% de zile, Klaus Iohannis a prestat servicii formale, sau a fost în concediu.

Iată inactivitatea lui Klaus Iohannis

Zilele în care, pe site-ul preşedinţiei nu apare nicio activitate avută de Klaus Iohannis, creşte de la an la an. În 2015 au fost 23 de zile, 25 de zile în 2016, 56 de zile în 2017 şi, atenţie, 108 zile nelucrate în 2018.

Una rea, alta foarte rea

Dacă nu era suficient de rău faptul că preşedintele este un obişnuit al ”lucrului nefacut”, observăm o altă descoperire şocantă. Dintre zilele în care acesta a ‘prestat’ activităţi prezidenţiale, aproximativ jumătate dintre ele şi le-a petrecut semnând decrete. Cu alte cuvinte, activităţi care nu implica niciun efort, activităţi care se rezumă doar de a semna o hârtie. În mod previzibil, activitatea președintelui Iohannis s-a intensificat din luna aprilie din 2019, perioadă care s-a suprapus cu campania pentru alegerile europarlamentare și referendumul pe temele Justiției.

Klaus Iohannis are concedii de lux Îşi iubeşte tara, dar pleacă în destinaţii exotice! Totul pe banii românilor normali

Dacă activitatea pentru care este renumerat lasa de dorit, Klaus Iohannis are o precizie nemţească atunci când vine vorba de a-şi petrece vacanţele. Klaus Iohannis nu face absolut nicio derogare de la concediu. Totuşi, acesta şi-a luat concediu chiar şi în perioade grele din punct de vedere politic.

Spania, Germania, Tenerife

Destinaţiile celor doi soţi de la Cotroceni sunt care mai de care mai exotice. Klaus Iohannis a fost în insulele Tenerife, Madeira, vizite private în SUA, Spania sau, logic, Germania.

Totodată, Klaus Iohannis a folosit deplasările sale externe pentru a vizita mai multe destinații împreună cu soția să. În 2016, cu ocazia vizitei în Israel, președintele Iohannis declară:

„Sunt foarte bucuros și foarte mișcat că pot să fiu în această seară în mijlocul dumneavoastră. Soția mea Carmen și cu mine ne-am gândit de multe ori, în viața noastră anterioară, cum ar fi să venim la Ierusalim. Și iată, am venit într-o poziție care mă face să stau în fața dumneavoastră”.

Domnule președinte, succes la stat, la STAT

Preşedintele Klaus Iohannis ar putea, totuşi, să ne încânte cu câteva poze din concediile luxoase. Nu de alta, o bună bucată din ţară nu îşi permite luxul, iar contribuabilii din România merita să aibă un mic ‘suvenir’.

Mulţumim, Klaus Iohannis,
succes la stat, la STATloading...

Comentarii
Adauga un comentariu