National

Klaus Iohannis cere SALVAREA Institutuluui Cantacuzino – UPDATE

Publicat: 13 mai 2015
UPDATE 12:22 – In urma vizitei efectuate la Institutul Cantacuzino, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este „exclus” ca institutul sa dispara si acesta trebuie salvat. Presedintele a declarat ca a dorit sa se prezinte personal pentru „a vedea si a intelege” ce se intampla la institut, deoarece nu a primit suficiente „lamuriri”. „Ma voi implica si voi cere lamuriri de la cei abilitati” a mai spus acesta, punand in evidenta faptul ca in acest caz este vorba despre o decizie politica. 

STIRE INITIALA – Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, in aceasta dimineata, Institutul Cantacuzino, dupa seria de proteste ale angajatilor de aici. Oamenii, neplatiti cu lunile, i-au cerut sefului statului sa se implice direct in salvarea institutiei. La Cantacuzino, productia de vaccinuri este oprita, s-au acumulat datorii si de luni bune nu se mai platesc salariile angajatilor.

Specialistul cercetator Adrian Onu, cel care a demisionat de la conducerea Institutului, dupa ce guvernantii nu si-au onorat promisiunea, a declarat ca Ordonanta de Guvern prin care ar fi urmat sa fie salvata institutia este blocata, dupa ce Ministerul Justitiei a precizat ca ajutorul de stat mai intai trebuie notificat si abia apoi oferit.


loading...

Comentarii
  • SA FIE SALVAT, SA AVEM VACCINE PE IATA SI IN SPITALE CA LTADATA, NU SA SE MOARA CU ZILE CA LIPSESTE UN VACCIN CARE POATE FI PRODUS AICI

Adauga un comentariu