National

Klaus Iohannis, despre aderarea Romaniei la zona euro

Publicat: 29 mai 2015
1

Presedintele Klaus Iohannis sustine, intr-un nou mesaj postat pe contul de Facebook, ca tema aderarii Romaniei la zona euro nu poate fi tratata cu superficialitate si a anuntat ca „vor urma consultari cu partidele politice si cu alti actori implicati”.

„Tema aderarii Romaniei la zona euro nu poate fi tratata cu superficialitate. Este o tema de interes national. De aceea i-am invitat pe Prim-ministrul Romaniei si pe Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei sa discutam in mod serios. Vor urma consultari cu partidele politice si cu alti actori implicati”, a scris Klaus Iohannis.

Declaratia sefului statului vine dupa ce acesta i-a primit la Palatul Cotroceni pe premierul Victor Ponta si pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe aceeasi tema.

Comentarii
  • Domnule Presedinte cum credeti ca vor trai cei aproape 65% din alegatorii dvs. care au pensii de 100-200 ron sau un salariu de 2000-3000 ron dupa convertirea acestora in euro? As avea nevoie de explicatii pe larg la aceasta chestiune. Si mai cred ca atunci cand va grabiti sa alegeti aceasta aderare sa ne spuneti si care vor fi veniturile noastre la acea vreme.

Adauga un comentariu