Actualitate

Klaus Iohannis nu mai este reprezentantul romanilor sau al Statului Roman

Publicat: 11 apr. 2019
1

Klaus Iohannis a terminat consultarile cu o parte dintre partidele politice, ramanand doar sa mai discute cu reprezentantii PSD si ALDE. Acesta a avut acelasi discurs pe care il are de doi ani incoace: asaltul Justitiei, atacuri nenumarate la adresa PSD-ului, niste penali etc., incat te intrebi daca acest presedinte a fost vreodata in stare sa uneasca pe cineva si sa fie mediatorul institutiilor statului. A avut al miilea discurs la fel, incat iti provoaca la un moment dat o indigestie cumplita. Asta nu inseamna ca PSD este bun sau rau sau ca PNL este bun sau rau, credem doar ca Eminescu este mai actual ca oricand acum: Cum nu vii tu, Tepes doamne, ca punand mana pe ei,/Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei,/Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,/Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!

Vezi si: Klaus Iohannis a inceput consultarile cu partidele politice

Presedintele de mult timp ne-a creat senzatia ca nu reprezinta Romania si pe romani, ci doar interesele foarte clare ale Germaniei, neavand nicio treaba cu Romania. Inca o data romanii s-au lasat infuentati si au gresit la vot, votand un asemenea personaj pentru functia de presedinte. 

 

Comentarii
 • Asa este, nu ne reprezinta cu demnitate, cum o face domnul Dragnea, lumina ochilor nostrii, faclia calauzitoare a acestui neam! Sper sa ajunga regele Romaniei! Doamne Ajuta!

 • Dl Iohannis are meritul de a fi introdus un proiect de tara confortabil: „Romania – tara concediului bine facut”.
  Domnia sa ne si arata cum anume trebuie pus in practica. Cum vine din concediu, spune „punct si de la capat” si pleaca in week-end.
  Il invit sa vina in sectorul privat. Sunt curios cum s-ar descurca ca salariat la patron.

  • Iohannis a fost in concediu in România, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au fost in Dubai, Mauritius si SUA, pe banii nostri.

   Tariceanu a platit 50.000 $ pentru o poza, intre timp pensionarii asteapta maririle de pensii promise la inceputul anului.

   • Dragnea si Tariceanu se duc in concediu pe banii lor o data pe an iar IohANUS e vesnic in concediu pe banii nostri. De asta ar fi cazul sa fie concediat definitiv acest tampon uzat merckelist iar matale daca ai de pupat dosuri useriste, hashtagiste, orbaniste, ciocloshiste s.a.m.d. pe banii lui soros fa-o cu mare sarg, da in alta parte.

 • E clar ca e una si aceeasi persoana. Stilul il da gol. Ce sa faci, omul de foame face orice. Am dreptate, Rebeca, Roxana Caraiman, Alexandru Resmerita, s.a.m.d. ?

 • Ce destin pe poporul asta!? Acum 100 de ani un neamt ne-a unit iar acum tot un neamt, slugoi obedient al lui madam fuhrer merckel, ne dezbina si ne invrajbeste. Jos cu aceasta rushine nationala, un tradator vesnic, plecat cu fizicul dar si cu mintea in vacanta, aparator al justitiei care ii face lui cadou case furate de la stat etc.

 • Cat de NAIV, PROST, IMBECIL poti fi sa nu vezi ca Iohannis nu este decat sluga Germaniei care, prin el, infige „sulita” in spatele Romaniei? Nu uitati ca nemtii au un mare dinte impotriva noastra, ne acuza de tradare in cele doua razboaie, dar uita sa spuna cat au tradat ei si cat au furat si fura de la noi, moralistii lui peste. Cat de TRADATOR si de MIZERABIL poti sa fii sa sustii ca Iohannis este pro-roman? Nu afirm astea pentru a sustine PSD; poate ca PSD, in trecut, a tradat si a vandut ca nici-un alt partid dar este singurul acum, cred, care mai poate avea forta sa opreasca dezastrul(tot de ei creat). Germania, si nu numai, nu se linisteste, de fapt nu s-a linistit niciodata, razboiul mondial economic a continuat. Problema este ca a inceput sa scoata, iar, „coltii”, pe fata. Sa nu ajungem la al III lea razboi mondial armat, nu va culcati pe-o ureche…

Adauga un comentariu