Actualitate

Klaus Iohannis, referitor la remaniere: Le-am dat pesedistilor refuzul meu si-n scris ca sa inteleaga mai bine

Publicat: 15 mai 2019
1

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit astazi despre remanierea guvernamentala si propunerile de ministri.  Iohannis a anuntat ca a trimis astazi catre Guvern motivarea refuzului pentru numirea celor trei ministri.  ”Astazi le-am dat pesedistilor refuzul meu si in scris ca sa inteleaga mai bine ca nu sunt de acord cu aceasta remaniere. In expunerea mea de pana acum se vede clar ca apar doua teme: justitia si proasta guvernare, care incearca prin OUG sa creeze impresia ca lucreaza pentru romani, insa aceasta avalansa vrea sa acopere lipsa de solutii. Exact aceste doua teme le-am propus pentrur referendum”, a spus Klaus Iohannis. 

Declaratii de presa facute de Klaus Iohannis! Iata ce spune presedintele Romaniei

Altfel, premierul Viorica Dancila a declarat ca a incercat sa vorbeasca cu presedintele Klaus Iohannis, dar nu a reusit. ”Am incercat o discutie cu domnul Iohannis, sunt un om care se tine de cuvant. Am incercat luni, dar domnul presedinte era la Bruxelles, am incercat ieri (marti – n.r.) dar domnul presedinte si-a lansat cartea. Eu sper si ii solicit domnului presedinte sa dea motivarea pentru ca este sarcina dumnealui, este obligatia dumnealui ca presedinte al Romaniei. Eu cred ca este un lucru bun ca a lansat o carte, este foarte bine, dar eu cred ca ceea ce tine de aceasta tara, din punct de vedere institutional, fie ca vorbim de Presedintie, de Parlament sau de Guvern trebuie sa fie o prioritate pentru noi si faptul ca incerci sa blochezi Guvernul nu este un lucru care sa aduca plus-valoare”., a mentionat Viorica Dancila 

Comentarii
  • De ce nu dai in scris cum ai furat casele? sau ce ai facut aproape patru ani inafara de excursii si sicanat tara ?
    sau poate iti amintesti ceva de copii din 1990-1991.

    Fara nici o rautate , nu-mi plac pesedeii , dar de aceste intrebari nu o sa scapi niciodata, cel putin in constiinta ta ar trebui sa lucreze.—- continuind asa aduci mari servicii lui dragnea si pesedeilor.

Adauga un comentariu