National

Klaus Iohannis: Romania, sufocata de galagie

Publicat: 21 sept. 2014
1

Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a scris pe un cont de socializare ca Romania este sufocata de un spectacol ridicol si de prea multa galagie, afirmatii prin care a dorit sa faca referire, probabil, la ultimele evenimente din viata politica, fiind vorba despre lansarile oficiale ale candidatilor pentru campania electorala din noiembrie.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat ca Romania este invadata de un spectacol inutil, care are scopul de a distrage atentia de la evementele cu adevarat importante.

Citeste si OFICIAL: IOHANNIS, in cursa pentru COTROCENI. Presedintele PNL si-a depus

”Romania este sufocata de prea mult spectacol ridicol, de prea multa galagie. Toate lucrurile acestea au un singur scop: sa ne distraga atentia, sa ne impiedice sa ne auzim intre noi si sa ne gandim la lucrurile cu adevarat importante.”, a spris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Citeste si Se contureaza primul SCANDAL in ACL. Iohannis se dezice de Predoiu

Candidatul ACL la prezidentiale a amintit si de Ziua Internationala a Pacii, sarbatorita in fiecare an pe 21 septembrie. Aceasta zi dedicata pacii, promovata de Natiunile Unite, a fost stabilita pentru prima data in 1981 de Adunarea Generala a Natiunilor Unite pentru a fi aniversata, in fiecare an, in deschiderea sesiunilor din luna septembrie. Prima zi a pacii a fost marcata in septembrie 1982.

Citeste si Basescu, despre Iohannis: O necunoscuta, un om ascuns, neclar, premierul Grivco

”Astazi, in ziua de duminica, zi a linistii si a familiei, aleasa ca Zi Internationala a Pacii, va invit sa luam un ragaz pentru a ne gandi la ce ne-ar putea face mai buni ca oameni si ca tara: respectul, intelegerea si modestia.”, a mai adaugat Klaus Iohannis.

Adauga un comentariu