Actualitate

Klaus Iohannis se teme de ruperea PNL, după Congres: ,,Ambele echipe trebuie să fie conștiente că menținerea unității partidului este esențială”

Publicat: 25 sept. 2021
Klaus Iohannis îmbrăcat în costum albastru
Klaus Iohannis le-a mulțumit președinților SUA și Franța pentru anunțul făcut privind creșterea prezenței militare pe teritoriul României

Președintele Klaus Iohannis, prezent la Congresul PNL, a ținut să atragă atenția liderilor partidului că aceștia trebuie să mențină unitatea formațiunii, după încheierea campaniei de alegere a liderului partidului.

„Cei care au participat la competiția electorală trebuie să demonstreze că PNL e în continuare cel ai important partid din România, nu doar pentru tradiția sa, nu doar pentru că milioane de români iubesc fibra liberală.

Vremea confruntărilor electorale s-a încheiat. Să nu uităm că am promis oamenilor 4 ani de stabilitate politică, în care trebuie să finalizăm reforme.

Azi, membrii PNL își aleg conducerea pe car eo consideră potrivită. De mâine, însă, ambele echipe trebuie să fie conștiente că menținerea unității partidului este esențială pe mai departe. Cel mai important argument e că România are nevoie de un liberalism puternic.

PNL se află în fața unui test de maturitate. Sunt convins că are capacitatea de a înțelege care îi este rolul în sovcietatea românească”, a spus Klaus Iohannis

Adauga un comentariu