Secretele istoriei

KLAUS IOHANNIS spulbera misterul disparitiei celor 10 miliarde de la buget. Ce sustine presedintele

Publicat: 12 ian. 2017
3

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca a discutat cu premierul Sorin Grindeanu despre ”gaura de zece miliarde de lei” descoperita la buget, afirmand ca ”e vorba de o suma care nu s-a realizat la incasari” si pentru care ”altii” vor da socoteala.

”Am discutat foarte pe scurt aceasta chestiune. Din motive pe care nu le cunosc s-a vehiculat initial sintagma de gaura la buget, ceea ce nici nu poate fi vorba. E vorba de o suma care nu s-a realizat pur si simplu la incasari din motive pe care trebuie sa le explice altii, nu eu. Cei care au guvernat. Cert e ca nu a plecat nimeni cu banii acasa”, a spus Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, cu premierul Sorin Grindeanu si cu ministrul de Finante, Viorel Stefan, pentru discutii privind bugetul de stat pentru anul 2017.

Iohannis a declarat, la finalul intalnirii, ca si-a oferit sprijinul ”de expert” pentru constructia acestui buget, care trebuie sa fie „sustenabil si solid”, cu un deficit de sub 3% si cu 2% din PIB alocat pentru Aparare.

Adauga un comentariu