Actualitate

Klaus Iohannis va participa la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a

Publicat: 13 sept. 2022
Klaus Iohannis va participa la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a
Klaus Iohannis la funeraliile de stat ale Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa luni, 19 septembrie, la funeraliile de stat ale Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, la Westminster Abbey, Londra, transmite Administrația Prezidențială.

Printre marii lideri ai lumii ce vor lua parte la funeralii, se numără şi președintele american Joe Biden, Împăratul Naruhito al Japoniei și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Amintim că funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a vor avea loc pe 19 septembrie.

Londra face ultimele pregătiri pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Londra face pregătiri intense pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh britanic. Deja se prefigurează ca ziua în care Majestatea Sa va fi condusă pe ultimul drum, să fie unul dintre cele mai mari evenimente diplomatice ale acestui secol.

Printre miile de oameni ce se ocupa de ultimele detalii pentru cea mai mare operațiune de securitate care a avut vreodată loc în Marea Britanie, se numără şi foarte mulţi români.

În ziua în care trupul reginei va fi depus la Castelul Windsor, se preconizează că Londra vă fi paralizată de mulţimea de oameni care va participa la funeralii.

Deja se așteaptă ca peste 750.000 de persoane să ia parte la funeralii.
Comentarii
Adauga un comentariu