Stiri Turism

KLM lanseaza serviciul Meet & Seat – VIDEO

Publicat: 07 feb. 2012
9

KLM a lansat serviciul Meet & Seat, prin intermediul caruia poti alege sa zbori alaturi de pasageri cu pasiuni similare.

Cei care detin o rezervare pe un zbor KLM isi pot lega profilele lor de pe Facebook sau LinkedIn de zborul respectiv pentru a vedea informatii despre restul pasagerilor. Evident, doritorii decid ce informatii personale vor fi impartatite cu restul pasagerilor.

Serviciul Meet & Seat faciliteaza interactiunea cu pasageri ce au aceleasi pasiuni sau o experienta similara pe plan profesional. Utilizatorii serviciului pot afla daca zborul respectiv a fost ales de un cunoscut sau descoperi ce pasageri participa la aceeasi conferin?a din SUA.

Ulterior, Meet & Seat le permite utilizatorilor stabilirea unei intalniri la cafea inainte de decolare, alegerea locurilor alaturate sau luarea aceluiasi taxi dupa aterizare. Meet & Seat este disponibil doar pe zborurile intercontinentale prin Manage My Booking.

Pasagerii isi pot alege locul dorit cu minim 90 de zile si maxim 48 de ore inainte de decolare. Initial, serviciul KLM Meet & Seat va fi oferit pe zborurile dintre Amsterdam si San Francisco, New York, Sao Paolo. Ulterior va fi introdus si pe alte rute intercontinentale KLM.
Adauga un comentariu