Sport

Koljic a iesit accidentat dupa ce a jucat doar trei minute in Bosnia-Armenia

Publicat: 24 mart. 2019
1

Elvir Koljic a rezistat doar 3 minute pe teren în partida pe care Bosnia Hertegovina a câstigat-o în fata Armeniei, scor 2-1. Golurile Bosniei au fost marcate de Krunic si Milosevic, în timp ce pentru Armenia a punctat Mkhitaryan.

În meciul de debut pentru Bosnia în preliminariile EURO 2020, Elvir Koljic a intrat pe teren în minutul 86, în locul lui Edin Dzeko. Atacantul Universitatii Craiova a parasit terenul accidentat dupa numai 3 minute. Vârful Universitatii a fost transportat la spital pentru investigatii amanuntite, pentru a se stabili cât de grava este accidentarea. Acesta a fost debutul lui Koljic pentru Bosnia, într-un meci oficial.

Koljic a mai bifat 61 de minute în amicalele din 2018, pe care Bosnia Hertegovina le-a jucat cu Mexic si Statele Unite. În cazul unei accidentari mai grave, Elvir Koljic ar putea lipsi în derby-ul FCSB – Universitatea, ce se va disputa duminica viitoare, de la ora 20:30. Atacantul bosniac a reusit în acest sezon al Ligii 1 sa înscrie 13 goluri pentru Universitatea Craiova. De asemenea, Koljic a mai marcat un gol si în Cupa României.

Adauga un comentariu