Auto-Moto

Kubica va reveni, e cel mai bun pilot

Publicat: 16 ian. 2012

Fernando Alonso este convins ca Robert Kubica va reveni în curand în Formula 1 si considera ca polonezul este cel mai bun pilot din competitie. Robert Kubica a suferit o noua accidentare la piciorul drept dupa ce a cazut pe gheata în apropierea casei sale din Italia, astfel ca revenirea sa în Formula 1 ar putea suferi o noua amanare.
Fernando Alonso, unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, este însa convins ca polonezul va reveni în curand pe circuit si crede ca acesta este cel mai bun pilot din Formula 1. „Pentru mine, cel mai bun pilot este Robert Kubica. Am vorbit miercuri cu el dupa accidentul lui. Cand va reveni, si sunt sigur asta ca se va întampla în curand, sunt sigur ca va continua sa fie cel mai bun pilot”, a declarat spaniolul în cadrul evenimentului traditional organizat de Ferrari într-o statiune montana din Italia.
Presa internationala a speculat ca Ferrari ia în calcul înlocuirea lui Felipe Massa cu Kubica pentru sezonul 2013, însa, în mod previzibil, Alonso a preferat sa fie elegant în declaratii. „Sunt foarte fericit cu Massa”, a raspuns spaniolul cand a fost întrebat daca ar vrea sa devina coechipier cu Kubica.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit