Fotbal extern

Kun Aguero s-a transferat la Manchester City

Publicat: 28 iul. 2011
8
Atacantul argentinian Sergio Aguero (Atletico Madrid) a anuntat miercuri transferul sau la echipa engleza de fotbal Manchester City.
„Acum am devenit jucatorul lui City. Sunt bucuros ca am ajuns la aceasta echipa si în acest oras”, a scris Aguero pe contul sau de pe reteaua de socializare Twitter. Clubul englez nu a confirmat înca oficial acest transfer. Aguero, a carui valoare de transfer s-ar ridica la 43 de milioane de euro (38 de milioane de lire sterline), a efectuat vizita medicala în cursul zilei de miercuri, conform presei engleze.
 
Aguero, în vârsta de 23 de ani, este ginerele lui Diego Maradona, el urmând sa rezolve problemele din atacul echipei engleze dupa ce un alt argentinian, Carlos Tevez, si-a reafirmat dorinta de a parasi clubul.
Acordul pentru transferul lui Aguero a fost obtinut dupa o interventie personala a presedintelui clubului englez, Khaldoon al-Mubarak. El va fi a treia achizitie a lui City, dupa sosirile francezului Gael Clichy (Arsenal) si muntenegreanului Stefan Savic (Partizan Belgrad).
Adauga un comentariu