Magazin

L-a cunoscut pe FACEBOOK si i-a spus ca o ia de SOTIE. Ce a urmat depaseste orice imaginatie

Publicat: 28 mart. 2014

O tanara din Barlad a fost obligata sa se prostitueze chiar de cel pe care il credea viitorul ei sot si pe care il cunoscuse pe Facebook.

Doi tineri din judetul Constanta au fost trimisi in judecata de procurorii Biroului Teritorial Vaslui al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT), fiind acuzati ca au exploatat sexual o tanara de 20 de ani din municipiul Barlad. Traficantii, Adrian Ceasnog si Cristian Dumitru, se afla in prezent dupa gratii, fiind arestati intr-un dosar de furturi de produse petroliere din vagoanele CFR Marfa.

Potrivit DIICOT, victima a fost racolata Cristian Dumitru prin intermediul retelei de socializare Facebook. Ademenita cu promisiunea casatoriei, tanara din Barlad a acceptat sa-si insoteasca „iubitul” la Constanta, un anume Adrian Ceasnog fiindu-le sofer, scrie obiectivdevaslui.ro.

Odata ajunsi la destinatie, cei doi i-au propus fetei sa mearga in Germania pentru a face bani. Naiva, aceasta a acceptat, numai ca a fost obligata se se prostitueze. Doua luni a durat cosmarul tinerei in Germania. Imediat cum a reusit sa scape de proxeneti, ea s-a adresat autoritatilor.loading...

Adauga un comentariu