Cancan ultimă oră

L-a făcut Iuda, acum Oase îi răspunde: „Eu dorm bine noaptea!”

Publicat: 05 iun. 2020

După ce au câștigat ”Asia Express” și au cucerit inimile românilor cu prietenia lor, CRBL și Oase au ajuns la cuțite. Participarea la ”Asia Express” nu a fost cu noroc pentru CRBL și Oase, deși au plecat acasă cu marele premiu. Cei doi prieteni s-au întors cu 30.000 de euro, dar pe drumuri diferite, căci la scurt timp de la terminarea show-ului, prietenia lor de 15 ani a luat sfârșit.

”CRBL nu a fost nici la deschiderea clubului meu. Eu evit orice discuție despre el și despre acest scandal pentru că este o pierdere totală de timp”, a spus Oase în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Chiar dacă a spus că nu dorește să dezbată acest subiect, Oase și-a spus punctul de vedere, extrem de îngândurat.

”Singurul meu punct de vedere este că tot ce s-a întâmplat a fost o chestie personală și acolo trebuia să rămână. Eu nu mi spăl rufele în public, dar nici nu mă deranjează ce a ales el să facă. Eu am văzut totul din prisma mea, știu situația și dorm bine noaptea, nu am nici o problemă”, a mai spus fostul concurent al emisiunii ”Asia Express”.

Dezamăgirea pe care i-a provocat-o CRBL este una imensă și asta se poate citi cu ușurință pe chipul lui Oase, lucru pe care îl și recunoaște.

”Eu nu ascult părerile oamenilor, eu știu ce fac și cine sunt, nu am nevoie de părerile altora. Prefer să mă concentrez pe ce fac și atât. Din punctul meu de vedere nu mai există cale de împăcare, nu îmi lipsește, dezamăgirea a fost mare”, a mai dezvăluit vedeta.

Deși scandalul început de CRBL l-a pus într-o lumină proastă, Oase a fost sincer și a recunoscut că ajutorul fostului său prieten a contat foarte mult.

”Tot ce se întâmplă acum bun în viața mea i se datorează și lui. El m-a ajutat mult în viața mea, mă angajase la el, a făcut multe pentru mine”, a mai spus Oase la Antena Stars.

Adauga un comentariu