Cum sa...

L-a injunghiat pe pedofil si a fost arestata de politisti. Ce s-a intamplat in sala de judecata este FARA precedent

Publicat: 01 mart. 2017

O tanara abuzata sexual s-a razbunat groaznic pe violatorul ei. Surpriza cutremuratoare a venit la procesul care a urmat.
Cand avea 8 ani, tanara a fost abuzata sexual. In 2009 violatorul (56 ani) a reusit sa evite intemnitarea, chiar daca a fost declarat vinovat de savarsirea acestei crime teribile. Raufacatorul a fost condamnat la detentie la domiciliu!
Din propriul sau exemplu tanara a inteles ca sistemul judiciar nu este ideal si pedeapsa nu a dat niciun rezultat: dupa ce si-a executat pedeapsa, vinovatul iarasi a gasit-o si a inceput sa o molesteze.

In noiembrie 2015, tanara l-a vizitat pe pedofil si l-a injunghiat cu un cutit in piept, chiar in fata membrilor familiei lui.
Procurorul Heather Gilmore a spus ca cutitul a intrat in cutia toracica si a sectionat artera.
Adolescenta s-a intalnit cu matusa sa si i-a spus: „Spune-i mamei ca o iubesc foarte mult”, iar apoi s-a dus la sectia de politie din Bradford, Yorkshire de Vest si si-a marturisit fapta.

Fata a fost arestata si acuzata de tentativa de omor. Procurorul a cerut pentru ea o pedeapsa de 2 ani de inchisoare.
Judecatorul Jonathan Durham Hall a refuzat sa accepte aceasta decizie.
„Nu pot sa-l trimit la inchisoare pe intretinatorul unei familii” — i-a spus el tinerei in timpul sedintei de judecata.
Judecatorul a spus ca pedofilul a distrus viata fetei si ca ea nu a avut alta optiune. „Daca cineva va va impune o sanctiune, eu insumi o voi achita” — a adaugat judecatorul.
Cei prezenti la procesul judiciar i-au urat fetei mult succes. Unul dintre ei a zis: „Judecata a fost blanda cu acel pedofil. Insa soarta i-a returnat datoria cu intarziere.”

sursa: kromanialoading...

Adauga un comentariu