Eveniment-Social

L-au bagat in spital. Iata ce a patit acest iesean

Publicat: 10 iul. 2019

In ultima perioada, la spitalele din Iasi ajung tot mai multe persoane care sunt implicate in conflicte violente, in urma carora se aleg cu rani grave si traumatisme importante. De aceasta data, un barbat a avut nevoie de ingrijiri dupa ce s-a batut cu mai multe persoane.

Vezi si: Se nasc ipoteze socante in cazul mortii tanarului de 30 de ani! Povestea nestiuta din spatele suicidului care a ingrozit un oras intreg

"In cursul zilei de miercuri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un barbat in varsta de 58 de ani, din judetul Iasi. In momentul in care acesta a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca era policontuzionat, prin agresiune fizica. Din informatiile pe care le avem, se pare ca acesta a fost implicat intr-un conflict violent. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial si contuzie la nivelul mandibulei. Acesta a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.
 

 loading...

Adauga un comentariu