Celebritati

La 24 de ani pune mana pe imperiul Playboy

Publicat: 23 feb. 2011

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a dezvaluit o parte din planurile legate de nunta sa cu Crystal Harris, care este programata pentru 18 iunie.

Prea batrân sa se mai duca la Primarie si pe urma la Biserica, Hugh Hefner (85 de ani) nu a fost original când a venit vorba de locul în care va spune „da”: „Ma casatoresc la mine acasa”.

El se pregateste sa-si puna verigheta pentru a treia oara, dupa ce a cerut-o în casatorie pe iubita lui, în vârsta de 24 de ani, pe 25 decembrie 2010. Dupa ce Crystal Harris a anuntat data casatoriei în emisiunea de pe CNN a lui Piers Morgan, Hefner a adaugat: „Fratele meu va fi cavaler de onoare principal, alaturi de fiii mei, Marston si Cooper. Ceremonia va avea loc la conac, în fata unei cascade”.

Mireasa nu s-a lasat mai prejos, mai ales acum, când se pregateste sa aiba drepturi egale: „Prietena mea cea mai buna, Honor, va fi domnisoara de onoare, alaturi de cele doua surori ale mele. Va fi foarte distractiv. Viitorul meu sot s-a mai casatorit o data în fata casei, asa ca am întrebat daca putem sa facem nunta în spatele casei”, a adaugat Crystal Harris, fericita ca, daca o ajuta Dumnezeu, va deveni una dintre cele mai bogate vaduve din SUA. Averea lui Hefner se ridica la 41 de milioane de dolari.



loading...

Adauga un comentariu