Actualitate

La BZI LIVE vine seful universitatii iesene cu un impact si influenta esentiala pentru viata noastra! Detalii de ultima ora, proiecte educationale, de cercetare si infrastructura respectiv Admiterea 2018 cu profesorul Vasile Vintu – rectorul USAMV Iasi

Publicat: 12 iul. 2018

Vineri, 13 iulie 2018, incepand cu ora 15.00 in Studioul BZI LIVE este invitat seful uneia dintre cele mai importante si prestigioase institutii de invatamant superior din Romania, cu un impact esential in viata si societate anume Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Ion Ionescu de la Brad din Iasi! Rectorul – prof. univ. dr. ing. Vasile Vintu va dialoga pe teme ce tin de: realitati din invatamantul superior, proiecte nationale si internationale pe segmente educationale, de cercetare, programe didactice, investitii in infrastructura universitara si studenteasca, laboratoare, camine si cantine! De asemenea, date de interes ce tin de Admiterea 2018, programata in aceasta perioada, conditii de studiu, metode de selectie, specializari!

Despre insertia absolventilor de Agronomie, Horticultura, Zootehnie si Medicina veterinara pe piata muncii, dezvoltarea acestor domenii esentiale pentru economie, baza materiala a institutiei, practica studentilor, masteranzilor si doctoranzilor se va mai dezbate si problematica in productia media proaspata, interactiva si incisiva transmisa IN DIRECT pe pagina de Facebook BZI.ro! Pe de alta parte, detalii ce tin de noile tendinte si tehnologii in Industria alimentara, a productiei agricole vor fi alte aspecte abordate cu rectorul Vintu.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi!loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit