Magazin

La Casa de Odihnă Sf. Nicolae veți găsi cămin pentru bătrâni ce oferă condiții excelente

Publicat: 26 oct. 2021

Ideea de azil nu sună prea bine pentru cei de vârsta a treia. Se gândesc automat la ideea de abandon, la faptul că trebuie să se dezrădăcineze de locurile natale, de casa unde au simțit căldura familiei ani de zile. Pentru un bătrân mutarea din propria casă este echivalentul eșecului căci își pierde din independență și din puterea de decizie. Însă asta se întâmplă când azilul nu este locul potrivit și bine ales.

La un camin batrani Botosani, numit Casa de Odihnă Sf. Nicolae veți găsi condiții excelente. Aici s-a format o comunitate restrânsă de persoane în etate ce își trăiesc bătrânețile în tihnă și condiții optime. Indiferent care sunt motivele pentru care este luată decizia de a locui aici, cert este că azilul devine o a doua casă. Unii ajung aici pentru că nu au familie, nu are cine să îi însoțească zi de zi și să le asigure condițiile optime de trai. Alții preferă mai degrabă aici decât în singurătate.

Un altfel de azil

Vizitați locația fizică, în Botoșani, descoperiți și pagina de prezentare a acestui loc – www.azilbotosani.ro. Vă veți da seama că este vorba despre un loc unde domnește tihna, unde sunt asigurate nevoile de bază și ceva mai mult.

Azilul în cauză dispune de 60 de locuri disponibile pentru cazare, dotări precum grup sanitar propriu la fiecare cameră, climatizare, TV și frigider, precum și mobilă în set complet. Meniurile zilnice sunt asigurate de bucătăria ce funcționează în regim propriu. În funcție de indicațiile medicale ale fiecărei persoane de aici va exista un meniu personalizat, care să corespundă cu necesitățile și regimul medical.

În plus, bătrânii au acces la sală de masă, zonă de recreere atât în interior, cât și la exterior, parc și foișor, zonă de lectură de asemenea. Pentru aceștia sunt organizate și evenimente exclusiv dedicate micii comunități de aici. Pot fi urmate terapiile recomandate, există sală de sport de asemenea.

Incluse în serviciile oferite aici sunt asigurarea medicamentației, precum și supravegherea constantă. Cei cazați aici au parte de consiliere și de toate condițiile optime pentru un trai mai mult decât decent.

Azil Botoșani schimbă percepția azilului clasic

Pentru că unii încă asociază ideea de azil cu acel loc rău famat este important să descoperiți această echipă, acest loc și căldura cu care sunteți primiți. Oferiți celor în etate viața demnă de care au nevoie, pentru liniștea lor și a familiei faceți o alegere bună și anume un loc de cazare la Azil Botoșani.

Detalii despre locuri disponibile și nu numai regăsiți în pagina oficială.

Contact:

Calea Națională 243, Botoșani

[email protected]

 

 

 

Adauga un comentariu