Magazin

La ce numere de telefon pot vota fanii din strainatate pentru Voltaj

Publicat: 23 mai 2015
1

Fanii din Romania si din strainatate sustin Voltaj la Eurovision 2015. Publicul din strainatate are posibilitatea sa #voLteze20, sambata seara, de pana la 20 de ori de pe acelasi numar de telefon.

Romania, reprezentata de trupa Voltaj, intra in competitie pe pozitia 20, dupa Letonia si inainte de Spania.

Potrivit regulamentului concursului, publicul din Romania nu-i poate vota pe reprezentantii nostri, dar romanii si fanii din strainatate pot face acest lucru.

Telespectatorii pot vota prin intermediul aplicatiei oficiale, pe telefon si / sau SMS. Fereastra de vot se deschide dupa ce ultima piesa din concurs a fost interpretata, si se incheie 15 minute mai tarziu.
Astfel, publicul din toate cele 40 de tari participante la Eurovision poate vota pentru reprezentantii nostri de 20 de ori de pe acelasi numar de telefon, scrie romaniatv.net.

Publicul din alte tari ii poate sustine pe artistii nostri trimitand un SMS sau sunand la numarul afisat pe ecran la postul care transmite finala Eurovision 2015 in tara respectiva.

Romania va fi a sasea tara care va anunta punctajele cumulate – acordate de juriu si de telespectatorii din tara -, acestea fiind dezvaluite de prezentatoarea TVR Sonia Argint Ionescu.

Anul acesta, concursul se va tine in Austria, Viena, dupa ce Conchita Wurst a castigat finala de anul trecut. Totusi, telespectatorii din toata lumea vor putea urmari concursul Eurovision 2015 la televizor, si isi vor putea vota favoritii.

De-a lungul anilor, formatul concursului s-a mai schimbat, insa principiile de baza au ramas aceleasi: tarile participante inscriu cantece care vor fi, apoi, interpretate live intr-o emisiune TV transmisa in direct simultan in tarile ce apartin Retelei Eurovision.

Adauga un comentariu