Telefoane mobile

La ce pret va ajunge Samsung Galaxy S 4 in Europa

Publicat: 19 mart. 2013

Samsung, unul dintre cei mai mari producatori de dispozitive electronice si IT&C a prezentat vineri noul Samsung Galaxy S 4, dar la ce pret va ajunge noul smartphone in Europa?

Potrivit unor rapoarte din piata, citate de NDTV GADGETS,  noul Samsung  va ajunge pe rafturiile magazinelor la inceputul lunii aprilie si va avea pretul de 579 de dolari in SUA si de 650 de euro pe pietele din Europa.

Terminalul vine cu un ecran Super AMOLED de 4.99 inci si o rezolutie de Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

In ceea ce priveste puterea de procesare, Galaxy S 4 vine cu ceva. Terminalul este dotat in functie de tara cu un procesor octa-core de 1.6 Ghz sau un quad-core de 1.9 Ghz.

Galaxy S 4 are o memorie RAM de 2 GB, o memorie interna ce poate ajunge la 64 GB, o camera principala de 13 megapixeli si una frontala de 2.1 megapixeli.

Terminalul are o baterie cu o capacitate de 2.600 mAh si va rula cu Android 4.2.2.

Telefonul are un ecran si o baterie de dimensiuni mai mari si o rama foarte ingusta, toate gazduite de o carcasa usoara (130 g) si subtire (7,9 mm). Samsung Galaxy S 4 este mai subtire si totodata mai puternic, fiind disponibil la lansare in doua variante de culoare – Black Mist si White Frost – alte culori urmand sa fie lansate pe parcursul anului.loading...

Adauga un comentariu