Stiri si curiozitati

La cine se ducea Razvan Ciobanu la Corbu. Dan Capatos a aflat pe cine cauta, de fapt, creatorul de moda

Publicat: 22 mai 2019

Dupa moartea creatorului de moda, Dan Capatos, care a fost prieten bun cu el, investigheaza moartea lui. Designerul s-a stins din viata pe 29 aprilie, dupa Paste.

Unde se ducea Razvan Ciobanu la Corbu. Dan Capatos a aflat, pe surse, unde se indrepta cu masina lui Cercel. Creatorul de moda ar fi vorbit cu un barbat pe aplicatia mobila Grindr. Cei doi pareau sa se cunoasca de scurt timp, dar nu pareau a fi prieteni buni.

Dan Capatos a publicat in cadrul emisiunii XNS schimbul de mesaje dintre cei doi. La prima vedere, par banale, dar nu sunt. Se pare ca cei doi voiau sa se intalneasca pentru a petrece clipe impreuna. La Corbu nu exista, in acele zile, niciun festival cu muzica electronica, asa cum s-a speculat initial, in urma cu 2 saptamani.

Cei doi ar fi conversat sambata noapte. Razvan Ciobanu ar fi ajuns in Mamaia la ora 4.20, iar conversatia lor este de la ora 5.12. Distanta dintre cei doi era mica, de 27 de km. Motiv pentru care Razvan Ciobanu s-ar fi incumetat sa mearga duminica seara pana la Corbu, desi nu era in stare sa conduca.

„Cine ar vedea la prima citire acest dialog… pare unul chiar banal. In contextul asta, mie mi se pare de o importanta capitala. Asta ar putea fi cumva o cheie a acestor evenimente pe care ne chinuim sa le deslusim. Este clar ca era localnic. Ce am mai inteles vorbind zilele astea, de cand am primit aceasta discutie, este ca in momentul in care… Asa se poarta oamenii pe aplicatiile astea… Isi dau intalnire printr-un loc obscur, imi cer scuze pentru cuvant, si oamenii dau drumul la treaba. Adica nu stau sa se mai imprieteneasca prea mult“, a spus Dan Capatos.

„Razvan Ciobanu nu face la stanga spre Ovidiu, el exact asa a si plecat, pe dunga rosie. Omul astra din mesaje trebuie identificat. Eu cred ca Razvan Ciobanu nu a gresit drumul. Eu cred ca stia drumul foarte bine, el se ducea… Asta ca era drogat nu e niciun dubiu, ca testele rapide l-au aratat drogat. Evident ca se ducea la o intalnire“, a afirmat Sorin Ovidiu Balan, care a fost completat de Bordea: „Inseamna ca n-a vrut sa fuga cu masina. A vrut doar sa treaca pe acolo repede, isi face treaba si se intoarce inapoi. Ca toata lumea zicea ca a fugit cu masina la Bucuresti. Asa, la un 30 de kilometri, e aproape, fac treaba si m-am intors“.

Adauga un comentariu