Din lumea filmului

La doar cateva luni de la nunta, Vladimir Draghia a dat vestea cea mare: „Speram sa fie…”. Cei doi sunt in culmea fericirii

Publicat: 20 nov. 2018
3

Vladimir Draghia este in culmea fericirii. El a impartasit vestea cea mare cu fanii sai din mediul online.

Vladimir Draghia si familia sa se muta in casa noua. Vestea a fost data chiar de actor pe contul sau de socializare. Acesta si partenera sa de viata si-au cumparat un aparatament.

„Ne-am luat casa!!! Ma rog, apartament, dar pentru noi va fi acasa si asta-i ce conteaza. Speram sa fie de piatra, cum ne-ati urat acum cateva luni. :-)”, este anuntul facut de Vladimir Draghia pe contul sau de socializare.

Anuntul facut de actor i-a bucurat foarte mult pe prietenii sai virtuali, care i-au transmis numeroase mesaje.

 „Sa il stapaniti sanatosi si sa va bucurati de el!”, „Sa va aduca multa iubire si fericire”, „Sa traiti doar clipe frumoase impreuna, nu conteaza locati”, „Iubirea si intelepciunea voastra o va face de piatra”, „Sa fie plina de iubire”, i-au transmis internautii lui Vladimir Draghia.

Actorul Vladimir Draghia este casatorit cu Alice Cavaleru din vara acestui an. Cei doi au impreuna o fetita minunata, care se numeste Zora. Vladimir Draghia este cunoscut publicului telespectator si gratie concursului Exatlon Romania, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este castigatorul primului sezon al competitiei.

 

Adauga un comentariu