Stiri si curiozitati

La exact 2 saptamani de la demascarea adulterului Brigitte si Catalin Cazacu s-au reintalnit, din greseala, pe o plaja din Mamaia

Publicat: 25 iul. 2018
3

La fix doua saptamani de la demascarea adulterului care a zguduit showbizul, Brigitte Sfat si Catalin Cazacu s-au ”intersectat” pe plaja, la NUBA.

Brigitte Sfat si Catalin Cazacu au avut o intalnire de gradul zero, pe litoral, in weekend-ul recent incheiat. Aflata pe litoral alaturi de sotul ei, Ilie Nastase, bruneta a dat nas in nas cu motociclistul, in timp ce se indrepta spre sezlongul unde se relaxa fostul tenismen. Imbracata intr-un costum de baie super-sexy, Brigitte l-a ignorat total pe Catalin, desi a trecut la cateva palme de el.

Ex-concurentul de la Exatlon se afla pe sezlong, alaturi de mai multi amici, printre care si Giani Kirita. La randul lui, a observat-o pe Brigitte, insa a preferat sa continue conversatia cu un prieten si sa nu schiteze niciun gest catre sotia lui Ilie Nastase. Nici fostul fotbalist al lui Dinamo, care savura un trabuc, nu a fost salutat de bruneta, desi Brigitte a trecut la doar cativa centimetri de el.

 Brigitte a preferat sa nu il bage in seama pe Catalin, desi amica ei i-a semnalat ca motocilistul se afla in apropiere. Sotia fostului tenismen a preferat sa intoarca privirea catre prietena ei, la fel cum s-a intamplat si cand a trecut prin spatele sportivului. In cele din urma, Brigitte a ajuns in locul unde Ilie Nastase se relaxa alaturi de apropiati. S-a asezat pe sezlong si a continuat discutia cu cea care a insotit-o pe plaja.

Brigitte Sfat a mai scapat cate un ochi si spre zona in care se afla Catalin Cazacu. A preferat, insa, sa-si vada de treaba. Mai ales ca in spatele ei se afla Ilie Nastase, care sorbea, cu pofta, dintr-un pahar cu bere. In cele din urma, timpul petrecut la plaja s-a incheiat perfect pentru toate partile implicate. Nu a existat nicio confruntare intre tabere. Desi, cu siguranta, ranile nu s-au inchis.

Adauga un comentariu