Sport

La FCM „Poli”, se transpira din greu la antrenamente

Publicat: 10 iun. 1999

In ciuda caniculei ce s-a abatut asupra frumosului tirg al Iesilor si in ciuda apropiatei vacante comptitionale, fotbalistii isi continua antrenamentele zilnice. La pregatirea ultimei etape din actualul sezon, cea de simbata de la Brasov, cu Tractorul, participa intregul lor. In afara lui Ilie – suspendat, singurele indisponibilitati pentru acest meci ar putea fi Petrache si Matinca – usor accidentati, insa, dupa cum ne-a informat directorul tehnic Leonida Antohi, se conteaza pe prezenta lor in joc. Singura problema a echipei noastre ramine asadar motivarea jucatorilor. La existenta restantelor in plata jucatorilor, se adauga aparenta lipsa de miza acestei partide.
Daca pentru ieseni, acest meci nu poate aduce nimic spectaculos in privinta pozitiei ocupate la finele sezonului, pentru Tractorul, lupta pentru evitatea retrogradarii continua si in ultima etapa, „tractoristilor” fiindu-le necesar macar un punct, pentru ca Brasovul sa nu ramina din sezonul viitor cu doar o singura echipa de divizia B.
Imediat dupa etapa de simbata, jucatorii vor intra intr-o vacanta de doua saptamini, facindu-se eforturi deosebite din partea conducerii clubului de a achita pina atunci macar o parte din datoriile financiare fata de jucatori. Scurtarea perioadei de vacanta este impusa de inceperea mai devreme a campionatului, pe 31 iulie, astfel si programul diviziei secunde tinind cont de faptul ca anul 2000 este unul de campionat european.
Anul aceasta, in perioada precompetitionala, in luna iulie, echipa ieseana va beneficia si de o perioada de refacere de 8 zile, pe litoral, la Eforie Nord, cu sprijinul lui Doru Alexandrescu, presedintele filialei iesene a BNS.
Adrian FRENTESCUloading...

Adauga un comentariu