Magazin

La HIMSON ai primul metru pătrat cadou! Discount 1.100 euro la plata integrală

Publicat: 25 mai 2020

Ia-ţi un apartament HIMSON cu plata integrală şi primeşti Primul Metru Pătrat CADOU. Poţi opta pentru apartamente cu 1, 2 şi 3 camere cu preţuri începând de la 1.100 euro/mp. Discount-ul acordat este în valoare de 1.100 euro şi se acordă la achiziţia unui apartament cu plata integrală. Această campanie se valabilă până pe data de 15 iunie, pentru un număr limitat de apartamente.

HIMSON – Dotări de top, inovație și tehnologie

Noul ansamblu rezidențial se distinge atât prin stilul arhitectural, cât şi prin dotările smart şi finisajele de excepție, precum parchet stratificat, nuanțe rare de piatră naturală, uși interioare vopsite, realizate din lemn plin ce le oferă o durabilitate superioară, întrerupătoare cu panou de sticlă și acționare touch-screen, videointerfon. Fațada ventilată din bond și balcoanele cu sticlă securizată sunt integrate într-o armonie perfectă. Stilul arhitectural modern integrează tehnologia cu noblețea materialelor de calitate. Pentru apartamentul tău poți opta pentru dotări SMART, un sistem inteligent de alertare a proprietarului în caz de incendiu, inundaţie sau intrare prin efracție, iar ușile de intrare în apartamente sunt dotate cu încuietori touch-screen ce pot memora până la 99 de amprente, funcție NFC ce permite conectarea cu alte device-uri SMART și cheie clasică.

Apartamente noi cu predare anul acesta

Stadiul lucrărilor este avansat, în această perioadă realizându-se finisajele interioare. Clienții pot alege între 8 tipuri de apartamente cu 1, 2 şi 3 camere, cu suprafeţe între 32 și 93 mp, în funcţie de componenţa familiei, dar şi de stilul de viaţă al acesteia. Toate apartamentele HIMSON sunt proiectate şi perfect compartimentate pentru a oferi siguranţă şi confort întregii familii, creând suprafețe ideale pentru toate activitățile acesteia.

Totul pentru confortul tău!

Știm cât de important este să-ți păstrezi stilul de viață care te reprezintă și atunci când te muți în noul apartament, de aceea la HIMSON ai totul la îndemână! Întreg parterul va fi destinat spațiilor comerciale si Biroului Concierge 24/7, cu suprafețe generoase și zone bine luminate și vitrate, potrivite pentru supermarket, after school și grădiniță, cabinete medicale, salon de înfrumusețare, curățătorie textilă, sală de fitness sau orice alt tip de activitate. Am rezervat pentru spațiile comerciale o suprafață de peste 2.000mp, din care pentru supermarket este alocată o suprafață de aproximativ 800mp.

 

Pentru detalii și oferte personalizate contactează direct dezvoltatorul: 0770 563 245 www.himson.ro

 

Comentarii
  • arata a bloc tip ghetou cu curte interioara , cum intra soarele acolo ? atentie pe ce dati banii vedeti ca va prostesc ca au facut studii

Adauga un comentariu