Eveniment-Social

La Iasi incep Zilele Mihai Eminescu

Publicat: 12 ian. 2014
1

In perioada 13 – 15 ianuarie, Casa de Cultura a Municipiului Iasi Mihai Ursachi” organizeaza Zilele Mihai Eminescu. Deschiderea oficiala a manifestarilor culturale va avea loc maine, 13 ianuarie, de la ora 14:15, la Casa de Cultura din Copou.
Tot miercuri, de la ora 12:00, la Casa de Cultura Garabet Ibraileanu din Targu Frumos va avea loc evenimentul cultural „Sub flamura eminesciana”. Invitatii vor prezenta cateva aspecte legate de opera si viata poetului Mihai Eminescu – poezia patriotica in opera eminesciana, Eminescu, Eminescu si Veronica Micle.
Programul artistic va fi sutinut de elevii Liceului Ion Neculce si de cei de la Scoala Gimnaziala Garabet Ibraileanu, alaturi de Grupul Vocal „Tiroli”. Manifestarea va fi completata si de doua expozitii, anume Ioan Musei – colectionar de medalii, insigne, carti rare, semne de carte si calendare cu imaginea lui Mihai Eminescu, dar si de o expozitie de carte eminesciana. Organizatorii evenimentului sunt Asociatia „Universul Prieteniei” Iasi, Casa de Cultura Garabet Ibraileanu si Biblioteca Universul Cunoasterii din Targu Frumos.

Adauga un comentariu