Actualitate

La Iasi, mirii se pot casatori online

Publicat: 11 oct. 2012
Traim intr-o lume in care aproape totul era digital. Acum lista s-a mai marit, adaugandu-se CASATORIA ONLINE.
Programare casatorii“ este cea mai noua sectiune de pe site-ul Directiei Locale de Evidenta a Populatiei si poate fi accesata de cuplurile care vor sa evite birocratia programarii pentru casatorie.
Tinerii ieseni care vor sa-si uneasca destinele trebuie doar sa intre pe site-ul www.dlep-iasi.ro, la sectiunea "Programare casatorii".
Acolo pot sa-si aleaga orice data din intervalul ianuarie – decembrie 2013 si sa bifeze intervalul orar in care doresc sa fie cununati. Apoi vor trebui sa completeze un formular cu date personale: numele si prenumele, codurile numerice personale, e-mail-uri si un numere de telefon.
Ultimul pas este click pe „trimite programarea". Ulterior, primesc o confirmare ca datele au fost inregistrate, analizate si li se trimite un numar de ordine la Starea Civila.
Programarea trebuie facuta cu cel putin 12 zile inainte de ziua decisiva. Daca logodnicii se razgandesc, pot anula programarea.
Totusi, trebuie sa mai ajunga la Starea Civila cu cel putin zece zile inainte de data programata, pentru a depune actele necesare si declaratia de casatorie.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit