Info Turism

La inceput de septembrie, Litoralul este la fel de aglomerat ca in plin sezon. Preturile au scazut pana la 60%

Publicat: 04 sept. 2018

Cu temperaturi de 30 de grade pe litoral, septembrie este noul august. Cei care nu au apucat sa mearga intr-o vacanta, gasesc preturi cu pana la 60% mai mici decat in plin sezon, in programul "Litoralul pentru toti".   

Reduceri au pregatit si admnistratorii plajelor, la sezlonguri, dar si alti comercianti
 
Desi suntem la inceput de toamna, la malul marii, peste 120.000 de romani se bucura de soare. 50 de hoteluri sunt pline cu turisti veniti in programul "Litoralul pentru toti."
 
In aceasta perioada, un sejur de o saptamana – la un hotel de trei stele – costa 150 de lei de persoana, iar in acesti bani este inclus si micul dejun. Cei care adauga in plus 200 de lei – primesc servicii "all inclusive".
 
Turistii fac economii si se bucura de mai multa liniste decat in plin sezon.
 
Turista: "Am ales perioada asta pentru ca este mai putin aglomerat. E o vreme ideala. Sunt undeva la jumatate preturile aici la hotel si avem variana all-inclusive."

Turista: "Noi, de zece ani, tot prin acest program venim la mare." 
Reporter: "Cam cat credeti ca ati economisit?" 
Turista: "50% am economisit."
 
Programul "Litoralul pentru toti" dureaza pana pe 30 septembrie si peste 120.000 de romani vor putea beneficia de preturile mici – anunta hotelierii. Oferte exista chiar si in Mamaia, la hotelurile de 4 stele.
 
Un turist plateste aici pentru un sejur de 6 nopti cu "all inclusiv" –  1.000 de lei.
 
Morena Volentchi, manager hotel: "Sunt reduceri substantiale in ceea ce priveste cazarea si masa, turistii beneficiind de altfel de sistemul all inclusive ca cel din vara. In jur de 60% sunt reducerile aplicate ofertelor."

Turista: "Preturile sunt foarte mici, vremea tine cu noi, e mai liber, de ce sa nu profitam de asta." 
Reporter: "Ce veti face cu banii economisiti?" 
Turista: "O alta vacanta!"
 
Pe langa reducerile de hoteluri, turistii care merg in aceasta perioada la mare beneficiaza de preturi mai mici si la alte servicii.
 
Echipamentul de scufundari – de plida – se inchiriaza acum cu 60 de lei – cu 20 de lei mai putin decat in plina vara.
 
Andrei: "Preturile la cazare sunt mai mici si asa am reusit sa pun cativa banuti deoparte si am zis sa incerc aceasta experienta. La inceput a fost mai greu dar m-am acomodat repede cu ajutorul instructorului."

Sebastian Rotaru, instructor scufundari: "Acum ca preturile s-au micsorat pe litoral avem mai multi turisti. Este un sport nou in Romania si oamenii vor sa incerce."

Si sezlongurile sunt mai ieftine. Administratorii plajelor au redus pretul la jumatate si le inchiriaza cu 15 lei pe zi.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit