Magazin

La inceput i-a trimis «selfie»-uri deocheate. Ce risca profesoara dupa ce a intretinut relatii intime cu elevul ei – FOTO

Publicat: 28 sept. 2016

O profesoara risca sa infunde puscaria dupa ce tot liceul a aflat de relatia pe care a avut-o cu elevul ei. Mary Beth Haglin (24 de ani) a intretinut relatii sexuale cu un adolescent de 17 ani. Au avut o relatie timp de sase luni, iar profesoara ar putea sa petreaca doi ani in spatele gratiilor. Mary Beth Haglin preda la Liceul «George Washington» din Iowa – Statele Unite ale Americii. Ea este acuzata ca a exploatat sexual un baiat de 17 ani. Mai mult, femeia a comparat relatia ei cu filmul «The Graduate», unde o profesoara isi seduce studentul, jucat de Dustin Hoffman.

Desi risca sa primeasca doi ani de inchisoare, Mary Beth Haglin a impartasit presei un «selfie» sexy pe care i l-a trimis elevului. De asemenea, ea sustine ca adolescentul este vinovat si ca el a fost cel care a sedus-o. Mary s-a laudat, intr-un interviu acordat Inside Edition, ca facea sex cu minorul in fiecare zi, in masina ei. «Ne intalneam in fiecare zi, nu neaparat ca sa facem sex. Au fost si momente cand doar stateam si vorbeam. Chiar imi imaginam ca este o relatie serioasa».

Adauga un comentariu