Stiri

La ING poti verifica conturile si istoricul tranzactiilor prin internet banking

Publicat: 13 mart. 2013

Clientii ING Bank pot efectua plati si isi pot verifica conturile si istoricul tranzactiilor prin internet banking si de pe telefoane mobile cu sisteme de operare Android si iOS. Totodata, clientii pot solicita sa primeasca prin push e-mail notificari cu informatii despre tranzactiile efectuate.

Aplicatia de internet banking instalata pe telefonul mobil poate fi accesata fara sa fie necesar dispozitivul token care genereaza codurile unice pentru autentificarea in varianta desktop a aplicatiei. Autentificarea in aplicatia de mobile banking are loc printr-o parola setata anterior de client.

Numarul tranzactiilor care pot fi efectuate din aceasta versiune a aplicatiei este limitat la cinci plati pe zi, dar nu mai mult de 2.000 de lei pe tranzactie. Totodata, istoricul tranzactiilor poate fi consultat pe o singura saptamana.

Clientii pot solicita acum sa primeasca notificarile privind tranzactiile efectuate nu prin sms, ci prin push e-mail. Costul serviciului este tot de 4 lei/luna, dar clientii isi pot solicita orice limita privind valoarea tranzactiilor pentru care doresc sa primeasca informatii. In cazul alertelor prin sms, doar tranzactiile mai mari de 200 de lei sunt notificate.

Mai multe banci si companii de asigurari locale au dezvoltat in ultima perioada aplicatii pentru utilizatorii de telefoane de tip smartphone. Aplicatia dezvoltata de ING permite si localizarea unui ATM sau office al bancii. Clientii care au activat deja serviciul de internet banking in varianta desktop pot descarca aplicatia fara costuri suplimentare.

ING incearca astfel sa atraga si sa fidelizeze clientii pasionati de tehnologie, strategie din care face parte si introducerea de anul trecut a cardurilor contactless – care permit efectuatea de plati de mica valoare doar prin trecerea pe langa un cititor special, fara sa mai fie nevoie de introducerea cardului in POS si tastarea codului PIN.loading...

Adauga un comentariu