Stiri

La limita dintre fascinant si terifiant! Intentia celor de la Samsung a fost dezvaluita! Planul urias al companiei

Publicat: 03 mai 2016

Samsung a anuntat ca lucreaza deja la o casca de realitate virtuala independenta.

Samsung se implica serios pe piata realitatii virtuale. Dupa ce Gear VR a fost oferit gratuit pentru cei care au facut precomanda la telefoanele Galaxy S7 si S7 Edge, Samsung lucreaza acum la o casca independenta care nu se bazeaza pe un smartphone, PC sau o consola pentru a functiona.

Confirmarea a venit de la seful departamentului de cercetare si dezvoltare al companiei, Injong Rhee, cel care a mai spus ca device-ul va avea urmarirea pozitiei. A mai spus ca functii precum urmarirea gesturilor si a mainilor sunt analizate si ar putea fi o realitate in viitor. Samsung doreste sa creeze o casca similara cu cea din Star Trek. Si cei de la Google lucreaza la dezvoltarea unei casti VR independente.

Un clip postat de Samsung pe canalul de YouTube prezinta un alt plan al companiei legat de aceasta tehnologie – povesti pentru copii in realitate virtuala! „Un viitor distopian pentru comunicarea in familie prin casti sau un mod inventiv de a aduce impreuna parintii care nu sunt acasa de copii?” se intreaba cei de la The Guardian.loading...

Adauga un comentariu