Magazin

La numai 19 ani, Margherita de la Clejani e obsedata de operatiile estetice! Vezi ce interventie si-a mai facut!

Publicat: 10 feb. 2013
1

Ionita de la Clejani a fost in pragul unui atac cerebral cand a auzit ca fiica sa vrea sa-si puna silicoane, insa Margherita pare a fi o impatimita a chirurgiei estetice. La numai 19 ani, se pare ca fiica Clejanilor a bifat trei interventii, scrie Cancan.

Se pare ca Margherita nu si-a modificat numai sanii cu ajutorul bisturiului. Potrivit unor surse din anturajul ei, solista si-ar fi facut si o intrventie estetica la nivelul nasului, menita sa-i corecteze in special varful putin prea lung. Iar in acest caz a facut totul cu maxima discretie si se pare ca a ales un alt medic decat cel care i-a operat sanii, respectiv unul specializat in rinoplastii.

Desi diferenta se vede fata de fotografiile realizate cu cativa ani in urma, aceasta schimbare a Margheritei, pe care se pare ca a facut-o in primavara anului 2012 a cam trecut neobservata. Si, cum a prins gustul schimbarilor, solista si-a asigurat si o gura ceva mai voluptuoasa gratie injectiilor cu acid hialuronic, transformandu-se intr-o adevarata bomba sexy.

Comentarii
  • POATE SA SI PUNA SI COARNE TOT TIGANCA E… da cine sunt tiganii astia de matase.. masa cit vaca taragotisti au ajuns vedete si acu a aparut si tigana de fisaa mi e sila.. da voi astia din presa ceva despre cultura si istoria tarii noastre nu puteti sa publicatii ..sa mai invatati ce inseamna neamul romanesc ..ca pun pariu ca daca o intrebi pe VEDETA MARGHERITA cine a fost NICOLAE BALCESCU ..se va uita la tine ca mata in calendar….sa fim seriosi mai scutiti ne de asemenea specimene….

Adauga un comentariu