Cancan

La nuntă, Roxana Dobre a purtat un colier cu diamante. Cât a costat superba bijuterie

Publicat: 06 iun. 2022
nuntă Roxana Dobre colier
Mireasa Roxana Dobre a atras toate privirile la nunta ei cu Florin Salam

Florin Salam a avut o nuntă ca-n povești cu Roxana Dobre, care a atras toate privirile în rochia de mireasă accesorizată cu un colier cu diamante superb. Cei doi au avut cununia religioasă și o petrecere de vis, la malul mării, care s-au desfășurat la mijlocul săptămânii trecute. Și dacă până acum s-au aflat multe dintre detaliile fastuosului eveniment, fanii dar și invitații la nuntă erau curioși cât a costat minunata bijuterie de la gâtul soției lui Salam.

În urmă cu câteva zile a avut loc nunta anului în showbiz-ul românesc! Roxana Dobre și Florin Salam și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar cei doi s-au bucurat de o petrecere pe cinste într-un club exclusivist din Mamaia. Roxana și Florin sunt de mai bine de 8 ani împreună și au două fetițe. Cei doi și-au oficializat relația în 2021, când s-au căsătorit civil.

La nuntă, Roxana Dobre a purtat un colier cu diamante

La nuntă, soția lui Florin Salam a optat pentru o rochie plină cu pietre, însă detaliul cel mai important care a ieșit în evidență a fost chiar bijuteria pe care a purtat-o la gât la marele eveniment. Astfel, multă lume a fost curioasă cât costă colierul cu diamante purtat de Roxana Dobre!

Roxana a fost cea care a atras toate privirile cu rochia ei spectaculoasă, însă detaliul care a ieșit cel mai bine în evidență a fost chiar bijuteria pe care e frumoasa brunetă a purtat-o la gât. Mulți s-au întrebat cât a costat colierul cu diamante care i-a completat ținuta. Ei bine colierul cu diamante a fost personalizat de soția lui Florin Salam la o bijuterie de lux, iar prețul variază între 5.000 și 6.000 de euro.

Frumoasa mireasă a avut părul prins la nuntă și a fost acoperit cu un voal lung care i-a completat perfect outfit-ul spectaculos, iar zâmbetul nu a lipsit de pe chipul Roxanei Dobre. Focoasa brunetă a avut un buchet format din bujori albi, dar și o rochie cu o mulțime de pietre și cristale.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit civil în 2021

Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună din 2014 și au trei copii minunați. Cu toate acestea, manelistul a ezitat vreme de mulți ani să-și oficializeze relația. A făcut-o abia în 2021, când s-au căsătorit civil. Însă abia pe 1 iunie 2022 au făcut și nunta. Ceremonia a fost una specială, pe plajă, și a urmat una în biserică, așa cum se obișnuiește. Iată care e motivul pentru care cei doi au amânat 8 ani să se cunune.

Din 2014, Florin și Roxana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși în trecut s-a spus că s-au despărțit, ei au rămas tot împreună. Cei doi au cinci copii, o fată și un băiat din prima căsnicie a manelistului, și încă două fetițe și un băiat, care sunt rezultatul iubirii pe care și-o poartă reciproc. Și totuși, motivul pentru care Florin Salam a ezitat să o ducă pe Roxana în fața altarului este unul profund. Se pare că are legătură cu Fănica, răposa lui soție, și cu un jurământ făcut la mormântul ei.
Adauga un comentariu