Stiri

La o saptamana de la lansare, cumparatorii nemultumiti returneaza noul iPad de la Apple

Publicat: 23 mart. 2012

La mai putin de o saptamana dupa ce Apple a lansat noul iPad, cumparatorii nemultumiti returneaza deja noile achizitii. Apple a lansat cu mare fast, pe 16 martie, cea de-a treia versiune a tabletei sale iPad, dotata cu display Retina, cu o rezolutie de 2.048×1.536 si o densitate a pixelilor de 264ppi, precum si cu un procesor Apple A5X. In primele patru zile vanduse deja peste trei milioane de unitati, pe 11 piete din intreaga lume.

Drept urmare, actiunile Apple au trecut pragul istoric de 600 de dolari per titlu, iar capitalizarea bursiera a Apple a trecut de 550 miliarde de dolari.

Dar frenezia a fost de scurta durata pentru unii utilizatori, citind cateva dintre comentariile postate pe diverse forumuri, in care posesorii noii tablete au revenit asupra deciziei lor de a cheltui cateva sute de dolari pe gadgetul stralucitor.

Cele mai mari plangeri vin din partea celor care detin deja un iPad 2 si considera ca au investit degeaba in noul model.

Utilizatorul „ghatotkacha” scrie, pe Macrumors, despre experienta sa nefericita. „Am cazut prada acestui miraj si am facut o precomanda a modelului de 64 de GB, de teama ca nu voi mai putea obtine apoi unul (anul trecut am asteptat patru saptamani). L-am scos din cutie cu entuzism si am inceput sa umblu pe el. Ecranul era destul de bun, dar in rest cu greu mi-as fi putut da seama care este iPad 2 si care este iPad 3. In plus, nu sunt multumit de timpul lung de incarcare a bateriei, imbunatatiri semnificative in activitatile zilnice nu sunt, asadar, cu inima indoita m-am intors la magazin si l-am returnat”. Intreband daca a mai returnat cineva tableta a primit raspuns ca mai sunt, pe acelasi forum, vreo sase persoane care au facut acelasi lucru.

Nici utilizatorul „magicbrain” nu este multumit de noua achizitie si spune ca in afara de display nu este nicio diferenta fata de vechiul model. In cazul in care nu va reusi sa-l vanda altcuiva, si el este hotarat sa returneze produsul.

In mare parte, comentariile cu privire la noua tableta de la Apple sunt pozitive, ecranul fiind cea mai laudata caracteristica. Insa cele mai intalnite nemultumiri ale utilizatorilor fac referire la durata lunga de incarcare a bateriei si la incalzirea tabletei in coltul din stanga jos.loading...

Adauga un comentariu