Actualitate

La Palas a fost deschisa scoala internationala Seven Hills – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 26 iun. 2014

@ Cu siguranta, ieri, Palas Iasi a gazduit cel mai important moment educational din intreaga zona a Moldovei @ Avand-o in conducere pe fosta sefa a Inspectoratului Scolar Judetean, prof. Liliana Romaniuc, prima scoala internationala, cu predare exclusiva in Limba engleza – Seven Hills International School, se pregateste sa-si primeasca noii invatacei @ Beneficiind de cea mai buna resursa umana si de o infrastructura ultramoderna, institutia isi va deschide portile de la 1 septembrie 2014

Ieri, Palas Iasi a gazduit manifestarea intitulata „Ziua Portilor Deschise„, moment ce a marcat lansarea primei scoli internationale din nord-estul Romaniei, cu predare exclusiva in Limba engleza, numita Seven Hills International School. Aici elevii vor studia dupa curricula britanica, in conditii ultramoderne, unitatea educationala urmand a fi acreditata de Cambridge International Examination.

„Cursurile vor demara pe 1 septembrie. Deja au inceput inscrierile si, va pot spune ca avem foarte multe cereri, inclusiv de la parinti turci, ucraineni sau belgieni. Unitatea noastra ofera o noua viziune asupra educatiei. Programul unei zile de scoala la noi incepe la ora 8.00 si se termina la ora 16.00. Elevii beneficiaza de masa, o biblioteca si, cei mici, vor dormi la pranz. Lunar, taxa de studiu este de 450 de euro. De precizat ca, pentru activitatea ce tine de Educatie Fizica, avem contract cu Sala Sporturilor, iar pentru activitatile de laborator cu universitati din Iasi. De asemenea, vom dezvolta un parteneriat important cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza”, a precizat prof. Liliana Romaniuc, director Seven Hills International School. De precizat ca in Romania mai exista doar trei astfel de institutii de invatamant, respectiv una la Bucuresti, una la Constanta si una la Cluj-Napoca. De asemenea, in anul de invatamant 2014 – 2015, la Seven Hills vor functiona: doua grupe de gradinita, doua de clasa pregatitoare, o clasa a cincea si o clasa a noua. Colectivele vor fi formate din 15 – 18 elevi, astfel incat fiecare copil sa beneficieze de intreaga atentie a cadrelor didactice, iar dezvoltarea sa fie in armonie cu abilitatile, capacitatile si aptitudinile care il definesc. Inscrierile au inceput, iar informatiile suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.sevenhills.ro. Ca o dovada a calitatii si excelentei pe care o promoveaza Seven Hills este faptul ca aici vor preda doar cadre didactice de elita din Iasi, formate dupa sistemul Cambridge. Sloganul institutiei este „Impreuna atingem excelenta!”. Pe langa programul academic obligatoriu, masa de pranz si timpul de odihna, invataceii vor participa la activitati extrascolare si cluburi variate, vor canta in orchestra scolii, vor practica sporturi individuale sau de echipa si vor merge in excursii tematice. Proiectul este sustinut de Palas Iasi, iar activitatea va avea loc in Ansamblul Palas, pe strada Palas numarul 5b, cladirea United Business Center 2, corp D3, etajul al treilea.

Citeste si: Scoala Internationala Seven Hills a fost lansata la Palas Iasi – FOTO,VIDEO

Citeste si: Iata cum arata Scoala Seven Hills de la Palas Iasi – UPDATE GALERIE FOTO,VIDEO

Adauga un comentariu