Eveniment-Social

La Pascani, de Constantin si Elena, s-a sarbatorit cu batai

Publicat: 23 mai 2014
1

Un barbat din municipiul Pascani a platit scump dupa ce a iesit sa bea un pahar de alcool impreuna cu un prieten. Greuceanu Manescu, in varsta de 31 de ani, a ajuns policontuzionat la Compartimentul de Primire Urgente (CPU) de la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, acesta prezentand un traumatism cranio – cerebral cu pierdere de cunostinta si o contuzie toraco-abdominala. Pacientul a fost preluat de ambulanta miercuri seara, in jurul orei 10.00, de pe o strada din Pascani, dupa ce a fost batut de un prieten de pahar.

Tot cu scandal s-a lasat si in satul Crivesti, comuna Vanatori, unde un barbat a fost batut cu salbaticie, pana si-a pierdut cunostinta, acesta fiind agresat de trei persoane dintre care doua iesisera din puscarie. Dupa ce si-a revenit, Prodan C., de 30 de ani, s-a prezentat singur la Compartimentul de Primire Urgente (CPU) de la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, prezentand un traumatism cranio – cerebral. Victima a primit ingrijiri de prim-ajutor, fiind transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

Politistii au reusit sa-i identifice pe agresori, fiind vorba despre Cristi si Petrica Amariei si Florin V., toti trei din Pascani. Agresorii s-au ales cu dosare penale pentru tulburarea ordinii si linistii publice, iar verificarile continua pentru a stabili circumstantele in care s-a produs incidentul. De precizat faptul ca fratii Amariei au mai fost inchisi pentru fapte similare.

Victima fara dinti, agresorul si-a facut praf pumnul

O iesire la pahar s-a terminat pe patul de spital pentru trei barbati din suburbia Sodomeni, din municipiul Pascani. Toti trei au ajuns la Compartimentul de Primiri Urgente (CPU) de la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, fiind adusi cu ambulanta, miercuri in jurul orei 23.30.

Este vorba despre Chiriac E., de 47 de ani, Chiriac I., de 21 de ani, si Alexandru C., de 19 ani, care si-au impartit pumni dupa ce au consumat alcool. Barbatul de 47 de ani a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral, cu pierdere de cunostinta, fiind lasat si fara dinti de tanarul de 21 de ani, care s-a ales cu un traumatism la mana dreapta, dupa ce si-a lovit adversarul.

Si un tanar de 19 ani a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral, cu pierdere de cunostinta, o contuzie la mana stanga, un hematom epicranian si un traumatism toraco – abdominal.

Adauga un comentariu