International

La peste 50 de ani a reusit sa scape de 86 kg – FOTO

Publicat: 28 mart. 2013
1

Janne McNeill a urmat diete toata viata ei, inca de la 14 ani, desi atunci avea o greutate normala pentru varsta ei. In timp, din cauza curelor de slabire urmate in mod gresit, femeia a ajuns sa cantareasca 169 de kilograme.

„Cand m-am logodit am reusit sa ajung pana la 121 de kilograme pentru a putea sa incap in rochia de mireasa pe care mi-am dorit-o. Am ramas la aceasta greutate pana cand sotul meu a inceput o dieta bazata pe lichide pe care am urmat-o si eu. Din pacate, din cauza ca nu mestecam am inceput sa consum foarte multe shake-uri, iar asta a avut un efect de yo-yo asupra greutatii mele”, a declarat Janne McNeill, in varsta de 58 de ani, pentru Huffington Post.

Momentul in care a decis sa-si schimbe viata a fost deteriorarea starii sale de sanatate: suferea de diabet de tip II si avea probleme cu inima. Ulterior, Janne s-a inscris intr-un program de dieta denumit Slimming World care a ajutat-o sa isi schimbe obiceiurile alimentare si, cel mai important, viata.

„Programul imi permitea sa consum paste, cartofi, oua, fructe si legume, iar datorita faptului ca nu interzicea nimic, ci doar oprea combinarea anumitor alimente, nu m-am simtit niciodata infometata”, a povestit femeia, care in decursul a trei ani, a reusit sa slabeasca 86 de kilograme.

Dupa ce a ajung la 83 de kilograme cu ajutorul acestei diete, Janne McNeill spune ca este mai sigura pe ea si a scapat de complexul de inferioritate de care sufera aproape toate persoanele supraponderale.

„Cel mai importat este sa primesti sprijin si sa fii motivat in mod regulat cu ajutorul unor sfaturi practice. Nu trebuie sa te pedepsesti pentru fiecare kilogram pe care il pui la loc chiar daca urmezi o dieta, ci trebuie sa sarbatoresti cele cateva zeci de kilograme pierdute in timp”, recomanda Janne.
sursa: rtv.net

Adauga un comentariu