Sport

La Poli lucrurile nu sint clarificate

Publicat: 27 iul. 1999

•Tiron a fost transferat pe 300 de navete de apa minerala •Se asteapta revenirea altor jucatori plecati in probe la diverse echipe •Managerul Romeo Olteanu e plecat in concediu

Ieri dimineata, la sediul clubului din Dealul Copoului a avut loc prima sedinta a Consiliului Director, organism care a preluat de la ex- presedintele Vasile Drutca conducerea destinelor fotbalului iesean. In absenta lui Romeo Olteanu, manager al SC Iasi XXI, plecat in vacanta, reuniunea a fost una restrinsa la ea participind directorul tehnic Leonida Antohi, antrenorii Mitu Danila si Marian Moldovan, Mihai Alexa (Prodalex), cel care a revenit in fruntea clubului dupa o scurta absenta, Adrian Girlea (din partea Consiliului Judetean) si ex-presedintele Vasile Drutca, cel care a predat astazi stampila clubului si a renuntat la dreptul de semnatura.
S-a luat in discutie, in primul rind, situatia financiara a clubului si necesitatea achitarii primelor de joc si a salariilor catre jucatori, suma necesara fiind undeva in jur de 300 milioane care trebuie achitati in aceasta saptamina, pina la meciul de simbata cu Poiana Cimpina.
In ce priveste jucatorii plecati in probe la alte echipe, Mihai Alexa a declarat: „Toti sint jucatorii nostri si nu va mai pleca nimeni de la Iasi pe gratis. Daca cluburile la care sint nu se prezinta in 2-3 zile la negocieri, vom depune la Federatie actele necesare pentru suspendarea lor”.
Dupa Irinel Ionescu, un alt iesean se pare ca se va reintoarce la echipa. Serban a facut pregatirea cu Farul Constanta, fiind dorit de antrenorul Gabi Zahiu, dar vizita medicala a relevat posibile probleme cardiace, fiind refuzat. Un nou control medical facut la Fundeni a infirmat insa diagnosticul de la Constanta, astfel ca Serban este asteptat sa se alature in aceste zile lotului iesean.
In ce-l priveste pe Stancu astazi va avea loc o noua runda de negocieri cu cei de la Cimpulung, pina in prezent singurii transferati cu acte in regula fiind Bordeanu la Steaua si Tiron la divizionara C Apemin Borsec, pretul tranzactiei fiind 300 navete cu apa minerala, convenabil pentru un jucator care nu mai intra in vederile antrenorilor ieseni pentru noul sezon.
Razvan COSTINloading...

Adauga un comentariu