Magazin

La tradarea asta nu se astepta nimeni! Afla ce vedeta de la PRO TV a parasit postul si a semnat un contract cu Antena 1!

Publicat: 26 mart. 2014
1

Nicoleta Luciu a semnat un contract cu Antena 1 pentru o perioada mai lunga de timp! Pana acum o obisnuita a PRO TV-ului, ea va aparea pe viitor la postul concurent, pentru a dezvalui in exclusivitate dieta care o va ajuta sa slabeasca zece kilograme, dar si noile tratamente pentru bubele care i-au invadat fata in ultima vreme!

Citeste si: Uite cum arata Nicoleta Luciu la 17 ani! Transformarea e colosala

Dupa plecarea mai multor vedete, PRO TV mai primeste o lovitura! Una dintre cele mai importante dive ale postului a semnat cu Antena 1.

Va slabi zece kilograme si isi va rezolva problemele cu fata la televizorSurse din trustul Intact sustin ca, zilele trecute, Nicoleta Luciu a parafat o intelegere cu Antena 1 si va fi o perioada colega cu sora ei.

Citeste si: Ce a patit Nicoleta Luciu in avion? A fost scoasa pe brate

„Luciu nu mai are contract cu PRO TV si era normal sa isi gaseasca un alt angajament, in conditiile in care nimeni nu a mai chemat-o la discutii. Dupa o serie de negocieri, a batut palma cu Antena pentru emisiunea de dupa-amiaza si, pentru o perioada, va intra la o cura de slabire televizata, fireste, contra unei sume importante, in jur de 5000 de euro! In plus, ea isi va trata si bubele in direct si va vorbi despre problemele pe care le intampina in timpul tratamentelor’, au declarat pentru WOWbiz.ro surse din Antena 1.

Adauga un comentariu