Actualitate

Laboratoare ale Facultatii de Informatica de la Cuza, modernizate cu ajutorul unor multinationale celebre

Publicat: 05 oct. 2016
1

O noua investitie de exceptie in infrastructura didactica si de cercetare de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi. Concret, Facultatea de Informatica a institutiei continua, astfel, alaturi de celebre companii de IT, un parteneriat devenit traditie.

Citeste si :  Ultimele noutati administrative de la Universitatea Cuza. Anuntul a facut de rectorul Tudorel Toader – FOTO,VIDEO

„Facultatea de Informatica a Universitatii Cuza din Iasi organizeaza duminica, 9 octombrie 2016, de la ora 12:00, in Corpul C, Etaj 1, Sala C308 din Copou, inaugurarea laboratoarelor C411, C412, C413, cu sprijinul a trei companii de prestigiu din mediul IT: Bitdefender, Amazon si GeminiCAD. La deschiderea evenimentului vor lua cuvântul: rectorul Universitatii, prof. univ. dr. Tudorel Toader, primarul municipiului, Mihai Chirica, si reprezentanti ai celor trei companii de IT, prezente ce încurajeaza importanta dezvoltarii de parteneriate între mediul universitar si mediul de afaceri. Vor fi, de asemenea, prezenti olimpicii în Informatica, sefii de an ai Facultatii de Informatica, membri ai Asociatiei Studentilor Informaticieni Ieseni (ASII) sau profesori”, a transmis conf. univ. dr. Lenuta Alboaie.

De precizat ca, acest prim proiect face parte din strategia de dezvoltare institutionala si academica a rectorului Toader, pentru perioada 2016 – 2020.

Citeste si :  Prima iesire publica a noului rector de la Cuza. Iata ce masuri importante intentioneaza sa ia acesta – FOTO,VIDEO

Adauga un comentariu