Actualitate

Lacatus si-a reziliat contractul cu Iasiul. Ionut Chirila va fi noul antrenor

Publicat: 28 aug. 2014
Remiza cu Otelul i-a fost fatala lui Marius Lacatus. Desi oficialii din Copou anuntasera ca ii vor mai da o sansa lui Lacatus pana la meciul din deplasare cu U Cluj, primarul Gheorghe Nichita, revenit in Iasi miercuri noaptea, a luat decizia de a inceta colaborarea cu fostul international. Astfel, in cursul diminetii, cnducerea din Copou a ajuns la un acord cu Marius Lacatus privind rezilierea contractului, in locul sau urmand sa vina Ionut Chirila.
„Astazi dimineata am reziliat contractul cu Marius Lacatus. Aceasta a fost decizia Comitetului Director. Noul antrenor va fi Ionut Chirila, cu care am ajuns la un acord verbal. El va veni astazi la Iasi pentru a prelua echipa”, a declarat presedintele executiv al iesenilor, Florin Prunea. 


loading...

Comentarii
  • Face un kkt Chirila…trebuia lasat Lacatus,in stilul asta mai schimba inca 4 antrenori pana la sfarsitul campionatului,prea prost Nichita!

  • Mai iubitorule de tei, pe langa faptul caci esti un mare economist, arhitect, constructor, etc. esti si un mare antrenor. Mai Becali, mai lasane, dute poate a-i treaba.Ne-am cam saturat de tine.

  • mare jeg nichita asta, un ordinar, un nenorocot care isi bate joc de orasul asta. mai bine ar cumpara jucatori decat sa schimbe antrenori. nu da drumu la echipa ca sa mai mulga el niste bani de aici. bataie de joc. la puscarie cu hotul asta.

Adauga un comentariu