Destinatii turistice

Lacul Como, cea mai cautata destinatie din Italia. George Clooney a cumparat o casa pe marginea lacului

Publicat: 25 iul. 2019
9

Cea mai cautata destinatie turistica din Italia in acest moment este Lacul Como. Aflat la doar o ora de mers de Milano, Como este orasul preferat al celebritatilor, multi avand case pe malul lacului.

In orasul Como au fost filmate multe filme, cum ar fi: "Star Wars: Episode II Attack of the Clones", "Casino Royale" si "Ocean's Twelve", acest lucru a atras si mai multi vizitatori.

Actorul George Clooney a cumparat Villa Oleandra din secolul al XVIII-lea, in orasul Laglio, ca o casa de vacanta in 2002 si a petrecut mai mult timp acolo in ultimii ani. Prietenii apropiati ai actorului viziteaza frecvent lacul, iar acest lucru a atras paparazzi in zona.

"Exista zeci de plimbari si drumetii pe care le puteti face, de la plimbari placute pline de-a lungul lacului pana la plimbari de o zi in munti" 

Furnicarul este solutia perfecta pentru amatorii de fotografii, un drum de peste 10 minute cu trenul poate aduce o experienta pe care turistii nu o vor uita. Ajunsi in varful unui munte, vizitatorii pot face o plimbare pana la oricare dintre „balcoanele” amenajate pentru a vedea orasul dar si Lacul Como de la inaltime.

Como este alegerea perfecta pentru o vacanta linistita, intr-un oras plin de caldura, de oameni frumosi si cladiri impresionante.

Adauga un comentariu