Sport

Ladislau Boloni, cu un pas in curtea Rapidului

Publicat: 23 mai 2008
1

• Ladislau Boloni este tot mai aproape de a semna un contrat cu Rapid • Fostul selectioner al echipei nationale a spus ca se gandeste tot mai serios sa accepte propunerea clubului giulestean • „Sunt sanse destul de mari sa devin managerul Rapidului”, a spus Boloni

Dupa ce a pierdut titlul cu sauditii de la Al Jazeera, Ladislau Boloni se gandeste tot mai serios sa accepte oferta lui George Copos, aceea de a antrena formatia Rapid Bucuresti. Loti Boloni pare tentat sa se intoarca in tara, contractul oferit de oficialii giulesteni fiind unul generos pentru Romania, dar nu si pentru Europa. Desi acesta a lasat sa se inteleaga ca este numai o problema de timp pana se va aseza la masa tratativelor, Boloni a refuzat sa ofere mai multe declaratii in aceasta privinta. Fostul selectioner al echipei nationale a purtat in mai multe randuri discutii cu oficialii giulesteni, insa lucrurile au stagnat de fiecare data, Boloni chiar solicitand sa nu se faca transferuri fara acordul sau.

„Sunt sanse destul de mari sa devin managerul Rapidului. Din pacate, nu va pot da un raspuns acum daca accept oferta Rapidului pentru ca acum sunt foarte ocupat. Imediat cum rezolv chestiunile in care sunt implicat voi face publica decizia mea. Am niste probleme personale care trebuie rezolvate”, a precizat Ladislau Boloni. In schimb, George Copos, finantatorul giulestenilor, spune ca unica pista a clubului ramane Boloni si ca nu are in vedere in acest moment o alta colaborare. „Noi nu ne gandim la alta varianta decat Boloni. Nu este corect ca sa ne gandim la alta varianta atata timp cat ne-am pus de acord, in principiu, cu domnul Boloni. Eu n-am nici o alta varianta de rezerva in acest moment si sunt convins ca nici domnul Taher, nici domnul Toma Constantin nu au alte variante, avand in vedere ca a existat o intelegere de principiu cu domnul Boloni si il consideram cea mai buna solutie pentru clubul Rapid”, a spus George Copos. Pe de alta parte, joaca Boloni-Rapid este una mai veche, povestea cu trecerea lui Boloni pe banca tehnica a giulestenilor debutand cu aproximativ o luna in urma. Rapidistii s-au gandit si la solutii de avarie in cazul in care Boloni va declina oferta. Astfel, Fatih Taher si George Copos vor sa-l coopteze in randurile clubului din Grant pe fost antrenor al lui Adrian Mutu la Verona, Alberto Malesani, care ar putea reprezenta si o lovitura de imagine pentru clubul bucurestean. O alta solutie de avarie pentru Rapid o reprezinta come-back-ul lui Razvan Lucescu, antrenorul nou promovatei in prima liga FC Brasov. Este insa greu de crezut ca fiul lui Mircea Lucescu va accepta sa se intoarca in Giulesti, mai ales ca a declarat in mai multe randuri ca vrea sa continue munca inceputa la echipa de la poalele Tampei.

Adauga un comentariu