Secretele istoriei

Lady Di este apărată de un fost angajat. „Prinţesa Diana nu era instabilă şi dezechilibrată psihic!” 

Publicat: 25 mai 2021
Lady Di a fost aparata in urma interviului acordat in 1995 postului BBC
Fostul majordom al prinţesei, Paul Burrell, a ieșit în presă și a aparat-o pe Lady Di de criticile primite.

Lady Di este apărată de un fost angajat care nu a mai suportat minciunile apărute în media ultimilor ani. Recent, Prințesa Diana a ținut din nou primele pagini ale tabloidelor în urma unui interviu acordat de aceasta în 1995 postului BBC, în cadrul emisiunii Panorama.

Multe dovezi susţin teoria că prinţesa a fost păcălită, ba chiar şantajată de intervievatorul Martin Bashir pentru a da acest interviu exploziv despre casa regală.

Lady Di este apărată de un fost angajat în urma scandalului de la BBC

Anumite persoane susțin faptul că Diana ar fi fost instabilă psihic în momentul în care a părăsit familia regală şi că acesta este motivul pentru care a acceptat să vorbească fără menajamente despre viaţa ei la palat.

Fostul majordom al prinţesei, Paul Burrell, a ieșit de curând în presă pentru a demonta aceste teorii.

„Sunt oameni care spun că era instabilă, nesigură pe ea şi dezechilibrată psihic. Nu era deloc aşa, era bine informată”, spune acesta, continuând că prinţesa a vrut să dea acel interviu şi nu a fost presată. Majordomul Prinţesei Diana a subliniat faptul că aceasta a fost destul de înţeleaptă încât să nu facă nicio dezvăluire legată de viaţa ei de după plecarea din familie regală în acel interviu.

„Nu a vorbit despre Hasnat Khan şi despre celelaltte lucruri care se întâmplau în viaţa ei. Ştia destul de bine să ţină secretele”, a continuat Burrell.

Jurnalistul Martin Bashir spune că falsificarea documentelor a fost un lucru stupid pe care îl regretă, dar susţine că nu au nicio legătură cu decizia Dianei de a fi intervievată.

Prinţul Harry, despre moartea Prințesei Diana

Lady Di s-a stins din viață pe 31 august 1997, la acea vreme Harry avea 12 ani. În cartea “Hospital by the Hill”, scrisă de Chris Connaughton, Ducele de Sussex a povestit faptul că la început nu a vrut să creadă sau să accepte decesul mamei sale, dar l-a ajutat să ştie că “spiritul, dragostea şi amintirile ei” vor dura de-a lungul timpului.

“Când eram copil, eu mi-am pierdut mama. La acea vreme, eu nu voiam să cred asta sau să accept, iar pierderea ei mi-a lăsat un gol interior uriaş. Știu cum te simți și vreau să te asigur că, odată cu trecerea timpului, acel gol va fi umplut cu iubire și sprijin.

Cu toții ne-am confruntat cu pierderi în diferite moduri, dar, când un părinte merge în Cer, mi s-a spus că spiritul său, dragostea și amintirile nu fac asta. Ei sunt mereu alături de tine și îi poți ține pentru totdeauna , iar acest lucru îl consider adevărat”, a scris fiul cel mic al Prinţului Charles şi Diana de Wales.

De curând, fostul majordom al prinţesei, Paul Burrell, a ieșit în presă și a aparat-o pe Lady Di de criticile primite.

Comentarii
  • Nu era instabila si dezechilibrata, era numai o PROASTA. Din prostia ei a murit. Nimeni nu se „atingea” de ea, daca era desteapta si stia sa „piloteze” monarhia.

Adauga un comentariu