Magazin

Lady GaGa o invidiaza pe Adele – Vezi de ce

Publicat: 01 nov. 2012
1

Lady GaGa este un idol pentru multi tineri, insa se pare ca si cantareata are modelele sale. Recent, Lady GaGa a spus ca i-ar placea sa fie din punct de vedere fizic ca Adele.

Recent, criticata pentru kilogramele in plus, Lady GaGa a luat atitudine si a spus cat de mult o admira pe Adele. „Ma gandesc – ei bine, chiar nu imi pasa daca se crede ca sunt grasa pentru ca, sincer, m-am ingrasat cu aproximativ 13 kilograme- ca Adele este mai mare decat mine si atunci despre ea de ce nu spune nimeni nimic?”, a declarat GaGa.

Aceasta a adaugat: „Ea este atat de minunata incat increderea in sine este ceva ce trebuie sa invat de la ea. A ridicat moralul multor femei. Trebuie sa fiu o femeie increzatoare si sa spun lucruri de actualitate care sa fie utile celor tineri”.

GaGa a completat: „Sunt constienta de unele fotografii care circula pe internet – mama m-a sunat si m-a intrebat ceva de genul «Te-ai ingrasat?» – toata lumea mi-a spus despre ele si chiar nu mi-a pasat. Dar cand am auzit ca au devenit subiect de stiri, acolo unde se discuta chestii serioase – despre razboi, colaps economic si alegeri – m-am gandit: «E ridicol». Ce exemplu este acesta pentru tinerii din fata televizorului?”

Sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu