Eveniment-Social

Lansari de exceptie la Muzeul Unirii – FOTO, VIDEO

Publicat: 29 mai 2011

La finalul saptamanii trecute, in cadrul special al Muzeului Unirii, trei aparitii editoriale de exceptie au marcat viata culturala a Iasului. In prezenta a numeroase personalitati din lumea culturala, dar si politica a orasului, prof. univ. dr. Norina Consuela Forna, decanul Facultatii de Stomatologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) Gr. T. Popa, cunoscutul om de televiziune Petru Frasila si maestrul artelor Dan Cumpata si-au lansat ultimele aparitii editoriale.
Intitulata „Protetica Dentara„, volumele I si II, lucrarea coordonata de prof. univ. dr. Norina Consuela Forna vine in intampinarea specialistilor din zona medicala si a studentilor cu o substantiala contributie bibliografica. „Este o carte asteptata cu sufletul la gura de practicieni. Este o noutate, un pionerat in acest domeniu al «proteticii dentare» la nivel de bibliografie si concepte, terminologie, toate aduse la nivelul european al medicinei. Lucrarea pe care am coordonat-o este foarte utila pentru cei care si-au propus sa urmeze o cariera in diferite specailizari ale medicinei”, a declarat prof. univ. dr. Forna.
Pe de alta parte, Petru Frasila, in lucrarea „Din culisele televiziunii – De la om la om”, ofera cititorului sansa de a observa modul sinuos, riscant, dar si de succes al jurnalistului, al omului de televiziune de-a lungul ultimilor 20 de ani. „Sunt onorat ca organizam la Muzeul Unirii un moment special. E vorba si de lansarea unei carti si am emotii. Este o intalnire cu spiritul, cu omenia, daca este vorba sa ne referim la ceea ce propun prin ultima mea carte”, a spus Frasila.
Pictorul Dan Cumpata, stabilit de ani buni in Statele Unite ale Americii (SUA), in Washington D.C., a lansat albumul „Un argonaut roman celebru in America”.loading...

Comentarii
  • Ce lansari de marca mai Gigel,jurnalistu lui Peste ! Este Muzeul Unirii si isi lanseaza cotofana asta Protetica dentara? Eu cred ca si pe vremea lui Cuza si in timpuri stravechi era nevoie de felcer, de unul care sa scoata dintii, dar tie ti-a scos cotofana asta maseaua de minte, daca asociezi Muzeul Unirii cu o editie a unei cotofene si care nu are legatura cu cadrul unui muzeu al Unirii! Sa isi promoveze cartile la muzeul de stiinte ale naturii sau in aula UMF!

Adauga un comentariu