Sport

Larisa Iordache a ajuns de urgență la spital după calificarea la JO de la Tokyo. Ce a pățit îndrăgita gimnastă

Publicat: 22 apr. 2021
Larisa Iordache
Larisa Iordache

Larisa Iordache a ajuns de urgență la spital după calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ce diagnostic a primit marea gimnastă din partea medicilor?

Larisa Iordache a concurat miercuri la Campionatele Europene de la Basel, unde a reușit performanța de a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Larisa Iordache a ajuns pe mâna medicilor după calificare

Federația Română de Gimnastică a anunțat, joi, că tânăra în vârstă de 24 de ani nu a concurat în cea mai bună formă fizică a ei, însă cu toate acestea a reușit să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo și să-și atingă țelul.

Larisa Iordache a ajuns noaptea trecută la spital, după ce a intrat în cadrul competiției cu o stare subfebrilă.

După primele informații ale medicilor, gimnasta se confruntă cu o infecție la nivelul rinichilor, însă aceasta urmează să fie supusă la mai multe investigații pentru a determina diagnosticul.

„Ştim cu toţii că în spatele fiecărei mari performanţe regăsim ani de muncă, sacrificii, eforturi, accidentări, momentele grele, dar şi multă pasiune. Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei şi antrenorilor ei o împlinire deosebită şi o răsplată de nepreţuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună.

Ceea ce nu se ştie însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism şi a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului.

O eroină am putea spune. De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri şi stare generală proastă.” este anunțul făcut de reprezentanții de la Federația Română de Gimnastică.

Larisa Iordache, internată în spital după calificarea la Jocurile Olimpice

Gimnasta a anunțat pe rețelele de socializare că a intrat în concurs cu o stare subfebrilă, însă în ciuda tuturor greutăților, a reușit să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Larisa a mai precizat că va fi supusă la mai multe investigații, dar este sigură că va fi bine.

”Am intrat în competiție cu o stare subfebrilă, dar am reușit să concurez și să-mi împlinesc visul.

Acum fac investigații și am încredere că totul va fi bine”, a scris Larisa Iordache pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu