Cancan

Larisa Iordache și-a făcut vaccinul anti-COVID. ”A fost mai ușor decât credeam”

Publicat: 23 feb. 2021
larisa iordache cu maainile in par
Larisa Iordache s-a vaccinat impotriva noului coronavirus

Larisa Iordache și-a făcut vaccinul anti-COVID, iar apoi a transmis un mesaj către fanii ei. Cunoscuta gimnastă spune că a fost mult mai ușor decât se aștepta.

Campania de vaccinare a sportivilor din loturile naționale ale României împotriva COVID-19 a început la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Primii sportivi pe care echipa medicală a COSR i-a programat saptamâna trecută la vaccinare au fost înotătorii şi săritorii în apă, iar în prima zi a acestei săptămâni  a venit rândul gimnastei Larisa Iordache. Apoi, la vaccinare au trecut și antrenorii Lăcrămioara şi Cristian Moldovan.

Larisa Iordache și-a făcut vaccinul anti-COVID. Ce masaj a transmis marea campioană

Imediat după vaccinare, COSR a făcut anunțul.

„Larisa se află în plină pregătire pentru concursul de calificare la JO Tokyo 2020, competiţia europeană de la Basel, din aprilie. Vaccinul de la finalul zilei, şi ea, şi antrenorii! Succes, Larisa! Încredere, Team Romania te aşteaptă în echipă! Tot azi au fost vaccinate persoane din staff-ul naţionalelor de fotbal şi a lotului olimpic de judo. Echipa medicală a COSR va continua să înscrie componenţii loturilor olimpice la vaccinare”, a anunţat COSR.

Chiar campioana avea să dea detalii despre cum a decurs vaccinul anti-COVID.

„Primul vaccin împotrivă COVID19 a fost mai ușor decât credeam. Cele 15 minute au trecut , iar acum pot merge liniștită la antrenament”, a spus Larisa Iordache.

 Nume importante din fotbal care s-au vaccinat anti COVID-19

Fotbaliștii au început să se vaccineze împotriva COVID-19! Denis Haruț de la FCSB și secundul echipei naționale, Nicolae Dică, sunt primele nume importante care s-au vaccinat.

FRF a publicat, luni, imagini cu primele personaje din fotbalul românesc care s-au vaccinat împotriva COVID-19:

„Fotbalul se vaccinează! A demarat campania de imunizare a loturilor naționale. Internaționali români și membri ai staff-urilor reprezentativelor României se vor imuniza împotriva COVID-19 în cadrul campaniei de vaccinare a loturilor naționale și olimpice inițiată în urma deciziei Guvernului României.
Antrenorul secund al primei reprezentative, Nicolae Dică, preparatorul fizic Horațiu Baciu, tricolorul U21 Denis Haruț și membrii staff-ului U21, Răzvan Rotaru – antrenor secund, Iulian Oțelea – team manager și Cătălin Popescu – ofițer de presă au fost printre primii imunizați”, anunță Federația.

Vaccinarea cu prioritate a persoanelor din învățământul preuniversitar și universitar începe săptămâna aceasta

Vaccinarea cu prioritate a persoanelor din învățământul preuniversitar și universitar începe săptămâna aceasta, cu sprijinul echipelor mobile de vaccinare în centrele de vaccinare deja existente în județe, a anunțat, luni seara, coordonatorul campaniei de vaccinare, colonelul dr. Valeriu Gheorghiță, potrivit Mediafax.

Colonelul dr. Valeriu Gheorghiță a declarat, luni seara, la Antena 3, că în prezent sunt aproximativ 42.000 de persoane din sistemul de educație care au fost deja vaccinate. Dintre ele, circa jumătate au primit deja doza a doua.

Alte 128.000 de persoane din sistemul de învățământ deja programate, a mai spus dr. Gheorghiță.

„În cursul acestei săptămâni vom demara vaccinarea cu prioritate a persoanelor atât din sistemul de învățământ preuniversitar, cât și universitar, prin sprijinul echipelor mobile de vaccinare în spațiile puse la dispoziție în mare parte de Ministerul Educației, respectiv în centrele de vaccinare existente la nivelul fiecărui județ, separat pe cele două tipuri de vaccinuri: vaccinul de la AstraZeneca, respectiv vaccinul de la Pfizer”, a spus dr. Gheorghiță.

Adauga un comentariu